ΣΙΝΕ

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

«Περιμένω παιδί. Και δεν ξέρω τίνος είναι καθώς το τρίο μας ήταν ανεξέλεγκτο»! Απίστευτη εξομολόγηση αναγνώστριας

Αναγνώστρια μιλάει για μία εμπειρία που θα προτιμούσε να μην είχε:
“Έκανα σεξ με δύο πελάτες του...

φαστφουντάδικου που δουλεύω. Δεν ήταν και ό,τι καλύτερο έχω κάνει και επιπλέον νομίζω ότι είμαι έγκυος.

Είμαι 18 ετών και δουλεύω σε κοτοπουλάδικο από τότε που άφησα το σχολείο. Κάποιοι σταθεροί πελάτες ήταν εδώ πριν από μερικές εβδομάδες και ο ένας από αυτούς ήταν συμμαθητής μου. Πάντα ψιλοφλερτάραμε και εκείνη τη μέρα έφτασε με φίλους του αργά, λίγο πριν κλείσουμε.

Τους έδωσα το κοτόπουλο που είχε μείνει, το οποίο ήταν περισσότερο από τις κανονικές μερίδες και εκείνοι είπαν ότι ήμουν γενναιόδωρη και προσφέρθηκαν να με γυρίσουν σπίτι. Ο παλιός συμμαθητής μου είναι δεκαεννιά και δουλεύει σε συνεργείο αυτοκινήτων. οι φίλοι του ήταν 20-κάτι.

Κλείδωσα το μαγαζί και μπήκα στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου. Ένας από τους τύπους έβαλε το χέρι του πίσω από τη θέση. Ήταν ωραίος. Πρότεινε να σταματήσουμε για να τα πούμε λίγο. Με φίλησε και έβαλε το χέρι του στο στήθος μου. Ο άλλος δε φάνηκε να ενδιαφέρεται αλλά ο συμμαθητής μου ήρθε στο πίσω κάθισμα μαζί μας.

Ήμουν ηλίθια. Έκανα ελεύθερο σεξ και με τους δύο. Και δεν ήταν και καλό. Ήταν άβολα και αισθάνθηκα φθηνή και χρησιμοποιημένη. Πρέπει να περηφανεύονται για αυτό γιατί φαίνεται πως το έχει μάθει όλο το χωριό. Έχω μία εβδομάδα καθυστέρηση και νομίζω ότι είμαι έγκυος.

Δεν έχουν ξαναρθει στο μαγαζί για να μιλήσουμε αλλά αν είμαι όντως έγκυος θέλω απεγνωσμένα να κρατήσω το μωρό!”


press-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: