ΣΙΝΕ

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Το Στοματικό Σεξ Σώζει Ζωές: Κι Όμως Δεν Είναι Αστείο – Δείτε Τα Απίστευτα Αποτελέσματα Έρευνας!

Το στοματικό σεξ και ο αυνανισμός είναι θέματα ταμπού και μέχρι σήμερα τα ζευγάρια δεν προτιμούν να τα συζητήσουν παρόλο που...
όλα, τα κάνουν.

Υπάρχουν πολυάριθμες επιστημονικές έρευνες που αποδεικνύουν ότι το στοματικό σεξ έχει ευεργετικές ιδιότητες τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. 


Και για τα δύο φύλα, το στοματικό σεξ κάνει την σεξουαλική εμπειρία πιο ενδιαφέρουσα καθώς η έρευνα του ιατρικού δικτύου NetDoctor απέδειξε ότι διεγείρει και τους δύο και βοηθάει να ξεπεραστεί η δυσκολία της κορύφωσης.
Επίσης είναι παράλληλα ένα προληπτικό μέτρο κατά της απιστίας. 


Όπως δημοσιεύεται στο επιστημονικό περιοδικό «Journal of Evolutionary Psychology», οι άνδρες «χρησιμοποιούν» το στοματικό σεξ ώστε η σύντροφός τους να παραμείνει πιστή. Η στρατηγική αυτή φαίνεται πως είναι αρκετά αποτελεσματική, καθώς εκτοξεύει την ικανοποίηση της γυναίκας από το σεξ αλλά και τη σχέση γενικότερα.

Τέλος, το στοματικό σεξ προστατεύει την καρδιά καθώς Ολλανδοί ερευνητές υποστηρίζουν ότι οι γυναίκες που επιδίδονται τακτικά στο στοματικό σεξ διατρέχουν μικρότερο κίνδυνο προεκλαμψίας. 


Η προεκλαμψία είναι μια πάθηση που εκδηλώνεται στην εγκυμοσύνη και περιλαμβάνει την απότομη άνοδο της αρτηριακής πίεσης.

press-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: