ΣΙΝΕ

Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

Πάτρα: Η συγκινητική ιστορία της κοπέλας που κουρεύτηκε για πρώτη φορά στη ζωή της

"Έχετε όρεξη;", ρώτησε μια όμορφη κυρία γνωστή κομμώτρια της πόλης, μπαίνοντας για πρώτη φορά στο μαγαζί της.
"Πάντα" της απάντησε η κομμώτρια, που δε μπορούσε να πάρει το βλέμμα της από την πλούσια κοτσίδα της μικρής που έφτανε μέχρι τη μέση της! "Αντρικά"! Της απάντησε με αφοπλιστικό τρόπο η νεαρή κοπέλα και η κομμώτρια έβγαλε όλα τα ψαλίδια της προκειμένου να κόψει τα μαλλιά της σύγχρονης "Ραπουνζέλ".

Μια εξαιρετικά συγκινητική ιστορία, εκτυλίχθηκε προ ημερών στην επιχείρηση γνωστής Πατρινής κομμώτριας η οποία όπως εξομολογείται συγκινήθηκε πολύ. "Είχα να δω τέτοια μαλλιά εδώ και 20 χρόνια! Για μένα ήταν κάτι το ιδιαίτερο αλλά ο σκοπός ήταν αυτός που με λύγισε... Ξέρω ότι όταν έχεις πολλά χρόνια να κόψεις τα μαλλιά σου και τα κόβεις τόσο κοντά είναι σα να ξεριζώνεται κάτι από μέσα σου. Όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση, η κοπέλα ήταν τόσο αποφασισμένη και μάλιστα όταν τελειώσαμε πήρε την κοτσίδα της και ήταν πολύ ευτυχισμένη!"

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη κοπέλα είναι νοσηλεύτρια και εργάζεται κοντά σε ανθρώπους που ταλαιπωρούναι από το καρκίνο. Δεν είχε κόψει ποτέ τα μαλλιά της και ήταν ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό για όποιον την γνώριζε. Η απόφαση που πήρε ήρθε μέσα από την ψυχή της. Θα δωρίσει την πλούσια κοτσίδα της σε παιδιά με καρκίνο. Και όπως εξομολογήθηκε δεν θα της λείψουν καθόλου! Αντίθετα αισθάνεται πλέον διπλά χαρούμενη.

Οι προϋποθέσεις για να γίνει κάποιος δωρητής είναι τα μαλλιά που θα κόψει να είναι πάνω από 20 εκατοστά και φυσικού χρώματος. Αν τα μαλλιά σας είναι βαμμένα -με ημιμόνιμη βαφή ή με χένα, σε υγιή κατάσταση- μπορείτε και πάλι να τα δωρήσετε, απλά θα αποσταλλούν στον αντίστοιχο σύλλογο δωρεάς μαλλιών της Αγγλίας.

 tempo24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: