ΣΙΝΕ

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Στην Νέα Δημοκρατία, παρακαλώ, "τα πρόβατα" μην ενοχλείτε…‏

Γράφει η Θεοδωροβία Πλακά
«Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του,ούτε την γνώμη άλλαξε,ούτε την κεφαλή του»...



Αυτή ή παροιμία ταιριάζει «γάντι» στην περίπτωση της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας.
Δυστυχώς Χθές, με το αποτέλεσμα της κάλπης, οι ψηφοφόροι της πλειοψηφίας της Νέας Δημοκρατίας έδωσαν το ηχηρό μήνυμα, ότι δεν θέλουν ισχυρή αντιπολίτευση….Έδωσαν το μήνυμα ότι «τα πρόβατα δεν αποχωρίζονται την αγέλη»!
Έδωσαν το μήνυμα ότι δεν ξύπνησαν από τον λήθαργο.

Η πλειονότης των ψηφοφόρων της ΝΔ έδωσε το μήνυμα ότι, γιά τα σοβαρότατα προβλήματα της κοινωνίας και του έθνους, ο Μεϊμαράκης είναι ικανός να δώσει λύσεις.

Καί γιατί, ο Μεϊμαράκης δεν είχε δώσει τόσα χρόνια λύσεις;

Καί γιατί, ο Μεϊμαράκης τόσα χρόνια που γέρασε μέσα στο κόμμα, δεν φρόντισε να μην φτάσει στα ιστορικότερα χαμηλά της ποσοστά ή Νέα Δημοκρατία;

Καί γιατί, δεν έβαλε φρένο στα σοβαρά πολιτικά λάθη Σαμαρά;

Καί γιατί, ψήφιζε συνέχεια την καταστροφή της Ελλάδας καί των Ελλήνων με μνημόνια καί αντισυνταγματικούς νόμους; Δεν το είχε καταλάβει;

Πώς μπορεί να γίνεται κάποιος αρχηγός κόμματος,όταν δεν καταλάβαίνει ότι αυτοκτονεί με τις πράξεις του καί τις ψηφοφορίες του στην βουλή, τόσα χρόνια, το έθνος του;

Καί γιατί, άφησε την χώρα να πάει κάτω τού μηδενός,αφού είναι τόσο ικανός για να γίνει καί αρχηγός;

Τώρα θα του έρθει ή έμπνευση καί ή επιφοίτηση;

Καί τί θα γίνει πού σαν μελλοντικός αρχηγός ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έχει κι αυτός σκανδαλάρες στην πλάτη του καί σκιές;

Σε άλλα κράτη τους πάνε στην δικαιοσύνη,εμείς εδώ κατά παγκόσμια πρωτοτυπία τους αρχηγοποιούμαι,τούς υπουργοποιούμαι,τούς πληρώνουμε καί δίνουμε τα παραδείγματα στην κοινωνία, ότι όσοι έχουν σκιές καί σκάνδαλα μπορούν να κατέχουν αρχηγικές θέσεις καί να αμείβονται εσαεί.

Δεν υπήρχε αντιπολίτευση μέχρι χθες καί δεν θα υπάρξει καί στο μέλλον,αφού ενδεχομένως θα δούμε την συγκατοίκηση των μαϊμού δεξιών, μετά των ιμιτασιόν αριστερών…

Εδώ θα μεταχειριστώ μία φράση του Χίτλερ, ο οποίος αν καί είχε άρρωστο μυαλό,είχε πεί καί φοβερές αλήθειες, ότι, «ένας ηγέτης είναι τυχερός, οταν ο λαός του δεν σκέφτεται»! Πολύ σοφό,πραγματικά!

Το ότι προσήλθαν στις κάλπες 400.000 Έλληνες να ψηφίσουν γιά αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, δεν σημαίνει ότι την επομένη θα ακολουθήσουν το όποιο αποτέλεσμα όλοι αυτοί.
ΟΧΙ!
Γιατί πολλοί επιθυμούσαν κάποιον άλλο στο τιμόνι,αλλά αφού επικράτησε ο ίδιος, δηλαδή ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος Μειμαράκης, μην ξεχνιέστε, έχει καί μία μεγάλη ήττα, πολύ πρόσφατα στις εθνικές εκλογές στην πλάτη του,μην περιμένετε λοιπόν να αλλάξει τίποτα.

Από τους 400.000 ψηφοφόρους θα εγκαταλείψουν πολλοί, λόγω απογοήτευσης, πού δεν είδαν τον » δικό» τους να παίρνει προβάδισμα γιά αρχηγός.
Θα υπάρξουν αποχωρήσεις.
Ο επόμενος γύρος στις 10 Ιανουαρίου δεν θα έχει την ίδια προσέλευση ψηφοφόρων.
Οπότε τα ποσοστά της ΝΔ θα παραμείνουν ως είχαν προεκλογικά.
Δηλαδή πολύ χαμηλά.

Δεν πρόκειται να ορθοποδήσει αυτή ή παράταξη με τα παλαιά μυαλά της καί τις λάθος πολιτικές της.
Είναι συνέχεια καβάλα στο άλογο με τα ίδια μυαλά καί χειρότερα καί τρέχει.Αν ξεπεζέψει κάποια στιγμή, ίσως καί να δει αν μπορεί οχι να κυβερνήσει,(αυτό είναι πλέον όνειρο),αλλά να ορθοποδήσει.

Μέχρι τότε ο Σύριζα χορεύει στούς φάλτσους ρυθμούς του τον λαό καί βαράει τον ζουρνά μόνος του καί τρίβει καί τα χέρια του,μέχρι την στιγμή πού από όλη αυτή την αγανάκτηση καί την οργή της κοινωνίας πού βράζει,θα ξεπηδήσει κάποιος ή κάποια, πού θα έχει τα κότσια καί την δύναμη να μας οδηγήσει ενδεχομένως στο φως του τούνελ της ανάπτυξης καί της ανάκαμψης.

Αλλιώς, το 2016 θα είναι τρις χειρότερο από το 2015,αφού το Grexit αιωρείται συνεχώς πάνω από τα κεφάλια των Ελλήνων καί πολύ φοβάμαι ότι με αυτούς τούς αποτυχημένους πολιτικούς στις διαπραγματεύσεις καί στο τιμόνι της χώρας,τα χειρότερα έπονται.

Στην δημοκρατία δεν μπορείς να βάλεις πέντε λύκους με ένα πρόβατο να ψηφίσουν τί θα φάει το πρόβατο γιά δείπνο..
Δεν ξέρουν να κυβερνούν,δεν έχουν γνώσεις,δεν είναι προνοητικοί,δεν είναι υπεύθυνοι,δεν έχουν πυξίδα καί σχέδιο,είναι ανίκανοι.
Προχωρούν όλοι στα τυφλά.

Δεν είμαστε οι Έλληνες τσίρκο και κλουβί με τις μαϊμούδες γιά να μας διοικούν Μεϊμαράκηδες καί Τσίπρες.

Οι Έλληνες δε είμαστε υποχείρια των εχθρών καί των ηλιθίων.
Ως εδώ!
Καλά θα κάνουν να το καταλάβουν οι κυβερνώντες, συγκυβερνώντες καί ανύπαρκτη αντιπολίτευση.

«Τα πρόβατα πηγαίνουν γιά σφάξιμο καί δεν λένε τίποτα,δεν ελπίζουν τίποτα.Αλλά τουλάχιστον δεν ψηφίζουν τον χασάπη πού τα σκοτώνει,ούτε τον αστό πού τα τρώει». (Κόμης Μιραμπώ,Γάλλος πολιτικός)

Γιατί κι εμένα » όταν μου πειράξουν την Πατρίδα μου καί την θρησκεία μου, θα μιλήσω,θα’νεργήσω κι ό,τι θέλουν ας μου κάνουν»!(Στρατηγός Μακρυγιάννης)

Έλληνες επαγρυπνείτε!

Μην εμπιστεύεστε κανέναν από τούς πολιτικούς πού γνωρίζετε τις θέσεις καί τις προθέσεις τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: