ΣΙΝΕ

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

ΓΡΕΒΕΝΑ: Ημέρα μνήμης στο κλειστό Γυμναστήριο - φωτό

Εκεί όπου τίμησαν την φανέλα του Γυμναστικου Συλλόγου Γρεβενών οι δύο τεράστιοι αθλητές του Βόλεϊ Νεόφυτος Βασιλειάδης και Δημήτρης Λιοσατος.

Συγχαρητήρια στον ερυθρό σταυρό για την εκδήλωση και σε όλους όσους συνέβαλαν στην όμορφη εκδήλωση. Μπράβο σε όλους τους αθλητές ειδικά σ αυτούς που ήρθαν από πολύ μακριά και σε όλους τους φίλους που παραβρέθηκαν στις κερκίδες του γυμναστηρίου. Φωτογραφίες από την εκδήλωση.



Θύμησες του χτες και του σήμερα «ξύπνησε» στο κλειστό Γυμναστήριο Γρεβενών το 1ο Τουρνουά Ερυθρού Σταυρού Παλαιμάχων Volleyball, που διοργάνωσε τo Περιφερειακό Τμήμα Ερυθρού Σταυρού στη μνήμη των Δημήτρη Λιοσάτου και Νεόφυτου Βασιλειάδη.

Στον αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα του παιχνιδιού, όπως και τα τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν αποκλειστικά για την ενίσχυση συνανθρώπων μας, που ιδιαίτερα αυτές τις γιορτινές μέρες έχουν περισσότερο ανάγκη, έδωσαν το παρών συνολικά 35 Γρεβενιώτες!

Σε αυτό λοιπόν το ραντεβού για καλό σκοπό, που όπως όλα δείχνουν σύντομα θα αποτελέσει θεσμό, συμμετείχαν πολλοί φίλοι που τίμησαν αυτούς τους δύο σπουδαίους ανθρώπους για την προσφορά τους στον αθλητισμό και πολιτισμό των Γρεβενών και όχι μόνο.

Μεταξύ αυτών ο πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Α.Π., Σάκης Ψάρρας, ο αδελφός του και προπονητής του Πανιωνίου, Αργύρης Ψάρρας, ο προπονητής, Νίκος Παπαϊωάννου, ο γιατρός των εθνικών ομάδων, Μιχάλης Χαντές και πολλοί άλλοι βετεράνοι αθλητές και φίλοι των αείμνηστων συμπολιτών τους, που αντάμωσαν ξανά μετά από χρόνια σε ένα φιλανθρωπικό, ξεχωριστό, ματς για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι…

pasap.eu

















Δεν υπάρχουν σχόλια: