ΣΙΝΕ

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

«Ντέμη, θα πεθάνω! Μείνε μακριά της»! Ποια χωρίζει Βανδή – Νικολαΐδη!

Aυτό δεν το περίμενε με τίποτα. Πίστευε ότι ο έφιάλτης της είχε τελειώσει μια και καλή.
Η φήμη κυκλοφορεί έντονα τις τελευταίες ημέρες κι έχει κάνει...

τη Δέσποινα Βανδή να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα. Άλλωστε η προηγούμενη εμπειρία ήταν -αν μη τι άλο- τραυματική τόσο για εκείνη όσο και για το σύζυγό της, Ντέμη Νικολαΐδη, ο οποίος ακόμη και σήμερα πληρώνει το μεγάλο του πάθος. Υπάρχει πιθανότητα ο πρώην ποδοσφαιριστής αλλά και πρόεδρος της ΑΕΚ να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο; Όλοι λένε “ναι” και η τραγουδίστρια είναι έτοιμη για… εγκεφαλικό! “Δεν θα ασχοληθείς ξανά με τη μπάλα” είναι το ξεκάθαρο μήνυμά της, αλλά αυτή τη φορά δεν ξέρουμε αν ο Ντέμης την ακούσει…

Οι πρώτοι ψίθυροι είχαν ακουστεί στο τέλος του καλοκαιριού όταν ο Ντέμης σε συνέντευξή του είχε απαντήσει για το ενδεχόμενο ενασχόλησής του ξανά με το ποδόσφαιρο “ποτέ μη λες ποτέ”. Πρώτο σοκ για τη Δέσποινα που πίστευε ότι ο εφιάλτης που είχε ζήσει ανήκε οριστικά και αμετάκλητα στο παρελθόν. Τότε ελάχιστοι πίστεψαν τους συγκεκριμένους ψιθύρους, όμως η συνέχεια τους διέψευσε, αφού οι φήμες γίνονταν όλο και πιο έντονες και μάλιστα υπήρχαν και δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για μυστικό ραντεβού του Ντέμη με ανθρώπους της ΑΕΚ προκειμένου να αναλάβει ξανά ηγετικό ρόλο. Δημοσιεύματα που δεν διαψεύστηκαν από τον πρώην ποδοσφαιριστή και πρόεδρο της ομάδας.

Το τελεσίγραφο
Δεύτερο σοκ για την τραγουδίστρια! Μάλιστα αυτή τη φορά πολύ πιο ισχυρό από το πρώτο! Η Δέσποινα βλέπει τον εφιάλτη να ζωντανεύει ξανά και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Η τραγουδίστρια δεν μπορεί να ξεχάσει ότι ο Ντέμης από την ενασχόλησή του με τα διοικητικά του ποδοσφαίρου έχασε πάρα πολλά. Και χρήματα και χρόνο και ηρεμία! Ειδικά την τελευταία του χρονιά, το 2008 η ψυχολογία του βρισκόταν στο ναδίρ και όταν αποχώρησε, έριξε μαύρη πέτρα πίσω του ασχολούμενος μόνο με το άλλο μεγάλο πάθος του, τη μουσική.

Η Βανδή δεν είναι διατεθειμένη να περάσει ξανά τα ίδια και μάλιστα το μήνυμά της στον Ντέμη είναι τόσο ξεκάθαρο, σαν… τελεσίγραφο! “Μείνε μακριά! Μην ασχοληθείς ξανά με το ποδόσφαιρο”. Ήδη η κατάσταση είναι ηλεκτρισμένη έπειτα και από τα δημοσιεύματα. Θα καταφέρει να πείσει τον άντρα της; Σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα, όλα είναι ρευστά. Ο Νικολαΐδης μπορεί τα τελευταία εφτά χρόνια να απείχε συνειδητά από το ποδόσφαιρο αλλά δεν παύει να είναι το πάθος του, ενώ τώρα είναι σαφώς πιο έμπειρος και θέλει να δώσει τις απαντήσεις του σε όσους τον κατέκριναν τότε. Κι επειδή είναι γνωστός ο εγωισμός του, πιθανόν να μην ακούσει τη γυναίκα του κάνοντάς την να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα.

Διαβάστε περισσότερα στο YES που κυκλοφορεί
ΤΗΣ ΕΥΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ/ Περιοδικό YES

Δεν υπάρχουν σχόλια: