ΣΙΝΕ

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Αυτές Είναι Οι Ομοιότητες Των Ελλήνων Πολιτικών Με Τις Πόρνες

Πραγματικά δεν είναι λίγοι αυτοί που λέγοντας “Έλληνες πολιτικοί”του έρχεται στο μυαλό η έννοια της πόρνης. Το κακό είναι ότι...
όταν ταυτίζουμε του Έλληνες πολιτικούς με τις πόρνες υποτιμάμε και προσβάλουμε πάρα πολύ τις πόρνες και το λειτούργημά τους.

Κάποιες ομοιότητες που έχουμε εντοπίσει:
1.Όταν μπει ένας πελάτης μέσα στον οίκο ανοχής η πόρνη σπάνια και σχεδόν ποτέ δεν φέρνει αντίρρηση στο να του καθίσει. Έτσι είναι και στην Ελλάδα όταν έρχεται ένας δανειστής στην Ελλάδα ότι ζητήσει του το δίνουμε χωρίς καμία αντίσταση. Βασική διαφορά είναι ότι στην πόρνη πληρώνει ο πελάτης ενώ στην Ελλάδα την πληρώνουμε εμείς.

2.Πάντα σε μία πόρνη υπάρχει ένας νταβατζής που της λέει τι ακριβώς θα κάνει και πως χωρίς να έχει δικαίωμα να μιλήσει. Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και με την χώρα μας έχουμε μόνιμα το ΝΑΤΟ και την Αμερική να ορίζει τι πολιτική θα ακολουθήσει η Ελλάδα.

3.Η πόρνη οφείλει να τηρεί πάντα τους κανόνες υγιεινής και να είναι καθαρή. Ακριβώς αυτό κάνουν και οι Έλληνες πολιτικοί ότι βρομιά και να έχουν κάνει και όσα εκατομμύρια και αν έχουν τσεπώσει φροντίζουν πάντα να το έχουν κάνει με νόμιμο τρόπο ώστε να μη μπορεί κανείς ποτέ να τους κλείσει φυλακή.

4.Ότι κάνει η πόρνη το κάνει πάντα με μία αμοιβή και χωρίς κανένα συναίσθημα. Πες μου εσύ που βλέπεις διαφορά με τους Έλληνες πολιτικούς.

5.Αν κάνεις μία μπουρδελότσαρκα βγαίνει πάντα η τσατσά και προσπαθεί να πείσει τους πελάτες ότι έχει τις καλύτερες πόρνες. Πραγματικά οι ομοιότητες αρχίζουν και γίνονται πολλές σκέψου μόνο τι γίνεται σε κάθε εκλογική διαδικασία ο αρχηγός κόμματος (δηλαδή η τσατσά) πάντα λέει ότι έχει τα καλύτερα στελέχη (δηλαδή τις πόρνες) και στη συνέχεια τάζει ότι θα του προσφέρει ανάπτυξη και ευημερία (δηλαδή καλύτερη ηδονή). Και στο τέλος αρχίζει το γαμήσι. Η μόνη διαφορά είναι ότι στον οίκο ανοχής ενεργητικός είναι ο πελάτης ενώ με τους πολιτικούς ενεργητικοί είναι αυτοί απέναντι στον λαό, μάλλον για καλύτερα αυτοί βρίσκονται στην μέση τον τρώνε από τους έξω και μετά μας τον σφυρίζουν.

6.Μόλις φύγεις από την πόρνη μετά από μία ώρα άντε μία μέρα σε έχει ξεχάσει. Ακριβώς το ίδιο όταν κάποιος πολίτης επισκέπτεται κάποιο ρουσφετογραφείο πολιτικού με λίγα λόγια πολιτικό γραφείο).

7.Συνήθως ότι γίνεται μέσα στο πορνείο είναι με χαμηλό φωτισμό για να μη βλέπεις και πολλά. Να βλέπεις μόνο όσα πρέπει να δείς . Σκέψου μόνο πως λειτουργεί η βουλή και με πόση διαφάνεια και θα βρεί μόνος σου την ομοιότητα.

8.Πότε οι πόρνες δεν μαλώνουν μεταξύ τους αυτό το κάνουν μόνο οι νταβατζήδες ούτε κάν οι τσατσάδες. Ρε’σείς μαζεύονται περισσότερες ομοιότητες από όσες περίμενα.

9.Όταν σε μία γειτονιά με πολλά πορνεία βγαίνουν τα όπλα τότε οι τσατσάδες και οι πόρνες από όλα τα πορνεία κρύβονται και μπαίνουν μέσα. Για σου Ρωσία, Αμερική , Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Κίνα και Ισραελ έτσι για να ξέρουμε ποιοι είναι οι νταβατζήδες της γειτονιάς μας . Την τσατσά την ξέρουμε το θέμα είναι αν θέλουμε να αλλάξουμε νταβά.

10.Η πόρνη κοιτάμε την μέρα και το βράδυ δουλεύει. Ρε σείς εκεί στην βουλή μήπως γι αυτό κάνετε όλες τις κρίσιμες ψηφοφορίες μετά τις 01:00 μιμείστε τις πόρνες; Αν και εδώ υπάρχει μία διαφορά οι πόρνες τουλάχιστον δουλεύουν το βράδυ οι πολιτικοί μας είναι κοιμισμένοι πρωί και βράδυ.

Θέλω πριν κλείσω αυτή την διαπίστωση απλά που έκανα, να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη από τις Ιερόδουλες για το γεγονός ότι τις ταυτίζω σε πολλά σημεία με τους Έλληνες πολιτικούς και μειώνω έτσι το πραγματικά πολύ δύσκολο λειτούργημα που εκτελούν. Θέλω επίσης να πώ στους πολιτικούς στην Ελλάδα ότι έκανε λάθος που τους αποκαλώ “Έλληνες πολιτικούς” φυσικά και δεν είναι Έλληνες και πως να μη σκεφτούν καν να γίνουν πόρνες γιατί σίγουρα δεν μπορούν ούτε αυτό να κάνουν καλά.

Θα ήθελα μόνο μία κοινοποίηση αν σας άρεσε και να μου γράψετε στα σχόλια και άλλες ομοιότητες να εμπλουτίσω το άρθρο …

scoops.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: