ΣΙΝΕ

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Ιδού γιατί δεν πρέπει να βάζεις το λαστιχάκι για τα μαλλιά στον καρπό σου (φωτο)

Σε επείγουσα επέμβαση αναγκάστηκε να υποβληθεί μια γυναίκα από τις ΗΠΑ, λόγω σοβαρού προβλήματος που της προκάλεσε κάτι που...
ούτε μπορούσε να φανταστεί: το λαστιχάκι για τα μαλλιά της, που έβαζε συχνά στον καρπό της.

Όπως πολλοί από εμάς, η Audree Kopp περνούσε το λαστιχάκι των μαλλιών της στον καρπό της όταν δεν έδενε με αυτό τα μαλλιά της, για να το βρίσκει γρήγορα και να μην το χάνει.

Κάποια στιγμή όμως παρατήρησε το χέρι της να πρήζεται στον καρπό της, όπου αναπτυσσόταν και ένας όγκος. Αρχικά δεν έδωσε σημασία, πιστεύοντας πως πρόκειται για κάποιο τσίμπημα. Καθώς όμως ο όγκος μεγάλωνε διαρκώς, θορυβήθηκε.

Ο γιατρός τής έδωσε αντιβιοτικά για τη λοίμωξη στο χέρι της, αλλά η κατάσταση δεν βελτιωνόταν, κι έτσι υποβλήθηκε σε επέμβαση.

Όπως αποδείχθηκε, ήταν τα βακτήρια από λαστιχάκι της Audree που της είχαν προκαλέσει σοβαρή λοίμωξη.

Η νεαρή γυναίκα ανέβαζε συχνά στο Facebook περιγραφές της περιπέτειάς της, αλλά και φωτογραφίες του χεριού της μετά την επέμβαση, που είναι ανατριχιαστικές. «Σοκαρίστηκα όταν έμαθα πως είχα, μεταξύ άλλων, στρεπτόκοκκο και σταφυλόκοκκο», έγραψε. «Θα μπορούσα να είχα πάθει και πολύ χειρότερα πράγματα από τη λοίμωξη αυτή», είπε στο WLKY TV.

«Μπήκα στη ΜΕΘ, μεταφέρθηκα με ασθενοφόρο σε άλλο νοσοκομείο για επείγουσα επέμβαση, τα λευκά μου ήταν στα ύψη, ήμουν τυχερή που δεν έπαθα σήψη», έγραψε στο Facebook, καλώντας τους φίλους της να μοιραστούν την ανάρτησή της, προκειμένου να ενημερωθούν κι άλλοι άνθρωποι για τους κινδύνους.





newsone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: