ΣΙΝΕ

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Παθιασμένο ζευγάρι έκανε σεξ μέσα στο τραμ το πρωί [βίντεο]

Όταν υπάρχει πάθος όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν σημασία. Στην προκειμένη περίπτωση δεν έχουν σημασία οι περαστικοί και οι επιβάτες.


Ένα ζευγάρι από το Ανόβερο της Γερμανίας απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό να κάνει σεξ στο τραμ στις έντεκα το πρωί. Τι και αν υπήρχαν επιβάτες, τι και αν ήταν μέρα, το ζευγάρι δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τις ορμές και το πάθος του και υπέκυψε ο ένας στον άλλο.
Σύμφωνα με την Bild, το περιστατικό έχει προκαλέσει συζητήσεις στην πόλη αφού δεν είναι και το πιο συνηθισμένο θέαμα για τους επιβάτες της γραμμής 3 με κατεύθυνση το Altwarmbüchen να βλέπουν live σεξουαλικές περιπτύξεις και μάλιστα στις 11 το πρωί.

Βέβαια, ένα άδειο μπουκάλι Jaegermeister λίγο πιο δίπλα, μάλλον καταμαρτυρά την αιτία της... άνεσης. Όπως αναφέρουν όμως αρκετοί από την περιοχή, δεν είναι η πρώτη φορά που το τολμηρό ζευγάρι κάνει τέτοια εμφάνιση.

Πάντως, οι Γερμανοί φαίνεται πως έχουν μια ιδιαίτερη αδυναμία στα μέσα σταθερής τροχιάς που τους ξυπνούν τα πρωτόγονα ένστικτα. Πέρυσι, ένα ζευγάρι απαθανατίστηκε να κάνει σεξ μέσα στην αποβάθρα του Μετρό σηκώνοντας επιδεικτικά το μεσαίο δάχτυλο στους επιβάτες.

inrealnewsplus

Δεν υπάρχουν σχόλια: