ΣΙΝΕ

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Η κόρη του Βοσκόπουλου τον φιλά στο στόμα και λέει: «Είμαι….!»

«Ερωτευμένη» με τον μπαμπά της είναι η 14χρονη κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου….


Η Μαρία Βοσκοπούλου που έχει γίνει μια ολόκληρη γυναίκα και είναι μια κούκλα, δεν θα μπορούσε να λείπει από την πρεμιέρα του μπαμπά της στο Baraonda.

Καθισμένη στα πρώτα τραπέζια μαζί με την μητέρα της, η 14χρονη Μαρία στήριξε τον μπαμπά της, και δεν σταμάτησε να τον βγάζει φωτογραφίες όση ώρα ήταν στη σκηνή και ττραγουδούσε.

Στη συνέχεια, η Μαρία Βοσκοπούλου πήγε στα καμαρίνια, όπου ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να τον φιλά τρυφερά στο στόμα όλο αγάπη!

Μιλώντας στις κάμερες, η 14χρονη Μαρία δεν έκρυψε πως συγκινήθηκε που είδε ξανά καλά τον μπαμπά της μετά την σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του πριν μήνες:

«Είμαι πολύ συγκινημένη που ξαναβγήκε μετά την περιπέτεια υγείας που είχε. Ήμουν σίγουρη ότι θα τα κατάφερνε. Του στάθηκα πολύ γιατί τον αγαπάω πολύ και δεν μπόρεσα να κάνω διαφορετικά. Ήθελα να το κάνω και το έκανα».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως στα μελλοντικά της σχέδια δεν είναι να ακολουθήσει τον τομέα του τραγουδιού, καθώς όπως είπε «έχω σχεδόν αποφασίσει ότι θέλω να γίνω ηθοποιός».

Δεν υπάρχουν σχόλια: