ΣΙΝΕ

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η δράση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης , που με εντολή του πραγματοποίησε ο πρόεδρος Γρηγόριος Τσαπατσάρης αποτελεί σχεδόν ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ διότι...
μερικές δραστικές ενέργειες αναμεταδόθηκαν από τα πανελλαδικά τηλεοπτικά κανάλια και επιπλέον εστάλησαν ευχαριστήρια έγγραφα από Υπουργεία προς την Ένωση . Για λόγους καθαρά συντομίας για το 2015 απλά καταγράφουμε την ουσιαστική ενεργοποίηση της Ένωσης , Πράξεις - Ενέργειες και Δράση που άγγιξαν ολόκληρη την επικράτεια.
Η δράση του προέδρου Γρηγορίου Τσαπατσάρη σε πολλές περιοχές της χώρας, ζητήθηκε από συναδέλφους, διότι είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Ε.Σ.Ε (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορίων και Συναφών Επαγγελμάτων Ελλαδας). Σ’ αυτό το σημείο ο κύριος Τσαπατσάρης έχει δηλώσει επανειλημμένα, ότι είναι μεγάλη τιμή που εκλέγεται για 6 τριετίες στην μεγαλύτερη Ομοσπονδία της Ελλάδος- ΠΟΕΣΕ.

Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ
(Αναφέρονται τα θέματα και οι ημερομηνίες των ενεργειών του ανωτέρω φορέα, που μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να τα βρει στην ιστοσελίδα www.enosisdm.gr)

1.Δημιουργια της ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ η μοναδική περιφέρεια στην Ελλάδα που ο κλάδος εστίασης και διασκέδασης ενώθηκε σε ένα φορέα 12 πόλεων Δυτικής Μακεδονίας.

2.Στήριξη των συναδέλφων από τον κ.Τσαπατσάρη για ενημέρωση αποστολή εγγράφων από περιφέρειες και από αποφάσεις δικαστηρίων για διάφορα προβλήματα του κλάδου όπως τα πνευματικά δικαιώματα Α.Ε.Π.Ι. - GEA (ΑΠΟΛΛΟ – ΕΡΑΤΩ – GRAMMMO)

3.Αντιδράσεις προς διάφορους ΔΗΜΟΥΣ της χώρας και επίσης αστυνομικά τμήματα για τα κωλύματα και προβλήματα που δημιουργούσαν σε συναδέλφους σε διάφορα θέματα όπως π.χ. πνευματικά δικαιώματα.Ενδυκτικά αναφέρουμε τις πόλεις :Πάτρα , Νάξο , Λέρο , Καβάλα , Θάσο , Δράμα , Σέρρες , Δήμος Εμμανουήλ Παππά , Ναύπακτος , Βόλος , Ηγουμενίτσα – Παραμυθιά , Κοζάνη , Γρεβενά , Αμύνταιο , Σιάτιστα , Φλώρινα , Καστοριά , Πτολεμαίδα , Άργος Ορεστικό , Κομοτηνή , Λάρισα , Καρδίτσα , Τρίκαλα , Θεσσαλονίκη , Χαλκιδική κ.τ.λ.
4.Δημιουργία ιστοσελίδας Πλούσια –Επίκαιρη-Ενημερωτική από τις λίγες στην Ελλάδα (www.enosisdm.gr)
5.Δεκάδες εμφανίσεις σε τοπικά τηλεοπτικά κανάλια του προέδρου όπως το Δίκτυο Σερρών –Κοζάνης-Καστοριάς-Λάρισα-ΕΡΤ1 κ.τ.λ
6.Στήριξη των ξενοδόχων όπως Φλώρινας και ορεινού όγκου Γρεβενών για την εταιρεία «ΔΙΟΝΥΣΟΣ» που εισπράττει δικαιώματα για ηθοποιούς.

ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΤΣΑΠΑΤΣΑΡΗ)

ΘΕΜΑ: Έγγραφο Ενημέρωσης προς όλους τους φορείς Δυτικής Μακεδονίας για την δημιουργία της Ένωσης
Ημερ : 26/01/2015
ΑΡ.Πρωτοκολλου 1

Προς Μ.Μ.Ε
Σας γνωστοποιούμε ότι με την υπ΄ αριθμών Α 8/2014 ειρηνοδικείου , ιδρύθηκε η Ένωσης Καταστημάτων Εστίασης και Διασκέδασης Μακεδονίας
Ζητάμε την στήριξη σας στο Νέο φορέα ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ο οποίος έχει μοναδικό σκοπό και στόχο την πολύπλευρη στήριξη του κάθε συναδέλφου εστίασης και διασκέδασης Δυτικής Μακεδονίας.

ΘΕΜΑ : Προβλήματα συναδέλφων στη Καβάλα
Ημερ : 28/01/2015
ΑΡ.Πρωτοκολλου 2

Προς Μ.Μ.Ε. Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Σας κάνουμε γνωστό ότι στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας και ειδικά στην πόλη της Καβάλας έχουν δημιουργηθεί πολλά προβλήματα στην ομαλή λειτουργία των καταστημάτων ΕΣΤΙΑΣΗΣ και ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ προερχόμενα από τις εταιρίες Πνευματικών Δικαιωμάτων (όπως εισαγγελικές ειδοποιήσεις κτλ).Θεωρώ ότι είναι υποχρέωση μας να ενημερώνουμε τους συναδέλφους της Καβάλας με τα έγκριτα μέσα ενημέρωσης της περιοχής , δημοσιοποιώντας την ανακοίνωση που ακολουθεί .

ΘΕΜΑ : Επίκαιρα προβλήματα του κλάδου

Ημερ : 02/02/2015
ΑΡ.Πρωτοκολλου 4

Προτεινόμενα ΘΕΜΑΤΑ-ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ που αποτελούν τροχοπέδη για τον κλάδο στην Δυτική Μακεδονίας και σε όλη την επικράτεια

1.Λόγοι ίδρυσης της ένωσης καταστημάτων Εστίασης και Διασκέδασης Δυτικής Μακεδονίας ,Ιστορικό – ΣΤΟΧΟΙ-ΔΡΑΣΗ της Ένωσης
2.Αντικαπνιστικός Νόμος 3868/2010
3.Ε.Φ.Ε.Τ.
4.Ηχορύπανση –ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ : GEA –Α.Ε.Π.Ι.- ΑΠΟΛΛΟ-ΕΡΑΤΩ-GRAMMO-MAD MELODY-ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ
ΘΕΜΑ : Επιστολή στον πρωθυπουργό της χώρας
Ημερ : 02/02/2015
ΑΡ.Πρωτοκολλου 5

Προς τον Αξιότιμο Πρωθυπουργό Κ.Τσίπρα
Κ. Πρωθυπουργέ
Επανειλημμένα και μάλιστα με σχολαστικότητα το Διοικητικό Συμβούλιο της ένωσης , καταστημάτων εστίασης και διασκέδασης Δυτικής Μακεδονίας και χιλιάδες καταστηματάρχες είχαμε παρακολουθήσει την προεκλογική σας καμπάνια. Οι δεσμεύσεις σας και ειδικά εκείνα τα σημεία που αφορούσαν τον κλάδο μας και γενικότερα την μικροεπιχείρηση , είχαν σαν αποτέλεσμα μεγάλο ποσοστό να σας στηρίξει για ένα και μοναδικό λόγο. Δώσατε ελπίδα για το κάτι διαφορετικό που πρακτικά θα σταματήσει τα χιλιάδες λουκέτα στις επιχειρήσεις μας. Τα ποσοστά της ανεργίας στην Δυτική Μακεδονία είναι πρωτόγνωρα για την περιοχή μας αγγίζοντας το 47%

ΘΕΜΑ : Πνευματικά Δικαιώματα

Ημερ : 12/02/2015
ΑΡ.Πρωτοκολλου 6

Αγαπητέ Συνάδελφε

Στις 25/02/2015 και ώρα 17:00 έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης για ενημέρωση των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος με θέματα :
1.Πνευματικά Δικαιώματα ΑΕΠΙ –ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ – GEA
2Αντικαπνιστικός Νόμος 3868/2010
3.Ηχορύπανση
4. Ε.Φ.Ε.Τ.

ΘΕΜΑ : Ρύθμιση χρεών προς Δήμους
Ημερ : 29/11/2014
ΑΡ.Πρωτοκολλου 7
προς : Διευθυντή του πολιτικού γραφείου του πρωθυπουργού κ. Μπούρα

ΘΕΜΑ : Ενημέρωση για τα πνευματικά δικαιώματα
Ημερ : 17/02/2015
ΑΡ.Πρωτοκολλου 8

Αγαπητέ Συνάδελφε,
Μετά από τις απαράδεκτες συμπεριφορές που έχουν δημιουργηθεί από τις εταιρίες Διαχείρισης Πνευματικών Δικαιωμάτων – Α.Ε.Π.Ι. – ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ – GEA (GRAMMO – ΕΡΑΤΩ – ΑΠΟΛΛΩΝ )προς τα καταστήματα μας όπως οι αφόρητες πιέσεις που έχουν τάσεις έμμεσης τρομοκρατίας η Ένωση Καταστημάτων Εστίασης και Διασκέδασης με απόφαση της και Αρ.Πρωτ.8 σε συνεργασία με τον Σύλλογο Κοζάνης αποφασίσαμε από κοινού στην άμεση ενημέρωση των συναδέλφων για ένα και μοναδικό λόγο. Την προστασία των καταστημάτων.

ΘΕΜΑ :
Ημερ : 18/02/2015
ΑΡ.Πρωτοκολλου 9

Όροι και προϋποθέσεις που πρέπει να τηρεί ο κάθε καταστηματάρχης κατά τον έλεγχο των ΕΛΕΓΚΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
1.Άδεια λειτουργίας της επιχείρησης.
2.Άδεια μουσικών οργάνων.
3.Πιστοποιητικό Υγείας (πρώην Βιβλιάρια Υγείας Εργοδότη-Προσωπικού)
4.Κουτί παραπόνων.
5.Φωτεινός τιμοκατάλογος στην βιτρίνα των καταστημάτων.
6.Πιστοποίηση Ε.Φ.Ε.Τ. (Εργοδότη – Προσωπικού).
7.Τιμοκατάλογος στο 51% των τραπεζών.
8.Οι τιμοκατάλογοι γραμμένοι και στην Αγγλική γλώσσα.
9.Βιβλίο προσληφθέντων στην επιχείρηση(βιβλίο ΙΚΑ,το λεγόμενο πορτοκαλί βιβλίο)
10.Πίνακας Προσωπικού αναρτημένος σε εμφανές σημείο σε επιχειρήσεις που απασχολούν προσωπικό.
11.Πιστοποιητικό Τεχνικού Ασφαλείας.
12.Τήρησης υποχρεωτικά των 6 φακέλων από όλες τις επιχειρήσεις Τροφίμων και Ποτών

ΘΕΜΑ : ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ
Ημερ : 03/03/2015
ΑΡ.Πρωτοκολλου 10

ΘΕΜΑ : ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑΗμερ : 03/03/2015
ΑΡ.Πρωτοκολλου 11

Το Δ.Σ. της Ένωσης Καταστημάτων Εστίασης και Διασκέδασης Δυτικής Μακεδονίας καταγράφει και γνωστοποιεί τα αποτελέσματα της ημερίδας για τα ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ Α.Ε.Π.Ι.-ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ – GEA (ΑΠΟΛΛΩ-ΕΡΑΤΩ-GRAMMO)που έγιναν στο εργατικό κέντρο στις 25-02-2015.Απεδείχθει όντως ότι οι Συνάδελφοι είχαν ανάγκη γνώσης και περισσότερης ενημέρωσης για τα Πνευματικά Δικαιώματα. Οι εκπλήξεις στην Ημερίδα ήταν απρόσμενες και έντονες. Συμμετείχε και κλιμάκιο της Α.Ε.Π.Ι 6 ατόμων με Διευθυντικό στέλεχος από την Αθήνα. Είχαμε μεν ενημέρωση ότι θα παραβρίσκεται ο αντιπρόσωπος της περιοχής αλλά όχι όλοι οι ανωτέρω.

ΘΕΜΑ : Τι πρέπει να γνωρίζει ο κάθε συνάδελφος για Α.Ε.Π.Ι. -GEA(ΑΠΟΛΛΟ-ΕΡΑΤΩ-GRAMMO)
Ημερ : 03/03/2015
ΑΡ.Πρωτοκολλου 12

Η ενημέρωση απευθύνεται σε κάθε συνάδελφο που κάνει χρήση μουσικής και ειδικά περισσότερο σε εκείνους τους συναδέλφους που η μουσική τους είναι απαραίτητη και αναγκαία δηλαδή σε καφετέριες – καφέ – καφέ μπαρ κτλ.

ΘΕΜΑ : ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ
Ημερ : 03/03/2015
ΑΡ.Πρωτοκολλου 13

Αγαπητέ Συνάδελφε Πρόεδρε,
Είναι γνωστό σε όλους τους συναδέλφους επιχειρηματίες στην Ελληνική Επικράτεια που ασχολούνται με την Εστίαση και Διασκέδαση τα απίστευτα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από τις εταιρίες Πνευματικών Δικαιωμάτων. Οι διαπραγματευόμενες αμοιβές –τιμές είναι σε απίστευτη δυσαναλογία με την κρίση που βιώνει ο κλάδος. Τα εκατοντάδες ποινικά δικαστήρια ασφαλιστικά μέτρα ασφυκτικές πιέσεις ειδοποιητήρια από Εισαγγελίες και Αστυνομία έχουν δημιουργήσει μια απαράδεκτη κατάσταση ζητώντας χρήματα ετών. Επίσης τα υπέρογκα ποσά που απαιτούν οι εταιρίες είναι ακατανόητα και μάλιστα όταν επέρχεται συμβιβασμός η απαίτηση να είναι κατά ¾ μικρότερη από την αρχική τιμή που ζήτησε.

ΘΕΜΑ : ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ – ΣΤΗΡΙΞΗ
Ημερ : 03/03/2015
ΑΡ.Πρωτοκολλου 14

ΘΕΜΑ :
Ημερ : 07/03/2015
ΑΡ.Πρωτοκολλου 14

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Προς κάθε συνάδελφο Καταστηματάρχη Εστίασης και Διασκέδασης
Μετά από καταγγελίες για απαράδεκτες ενέργειες εταιρειών Πνευματικών Δικαιωμάτων προς το Προεδρείο της Ένωσης

ΘΕΜΑ : ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ Ο.Α.Ε.Ε.(ΤΕΒΕ)
Ημερ : 07/03/2015
ΑΡ.Πρωτοκολλου 15

ΘΕΜΑ : ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΩΣ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΣΗ Ε.Φ.Ε.Τ.
Ημερ : 10/03/2015
ΑΡ.Πρωτοκολλου 16

ΘΕΜΑ : ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

Ημερ : 13/03/2015
ΑΡ.Πρωτοκολλου 17

Τα προβλήματα του κλάδου εστίασης και αναψυχής τα οποία σας καταγράφουμε έχουν 2 χαρακτηριστικά :
1.Μετέτρεψαν τις επιχειρήσεις μας από βιώσιμες σε προβληματικές ενώ μέχρι στιγμής έχουν κλείσει περί 45000.Από τις 3 που ανοίγουν οι 2 σε λίγο κλείνουν.
2.Πόλλα από τα κατωτέρω προβλήματα είναι χρονοβόρα και παραμένουν άλυτα και αντιαναπτυξιακά.
Ενδεικτικά στο νόμο Αττικής έκλεισαν μόνο στο είδος εστιατορίων.

ΘΕΜΑ : ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Α.Ε.Π.ΙΗμερ : 13/03/2015
ΑΡ.Πρωτοκολλου 18

ΘΕΜΑ : ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Κ.ΚΟΥΣΚΟΥΡΑ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Ημερ : 13/03/2015
ΑΡ.Πρωτοκολλου 19

ΘΕΜΑ : ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Ε.Π.Ι Η ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ,ΕΝΑΝΤΙΟΝ 126 ΣΕΡΡΑΙΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΤΙΣ 13/03/2015(ΑΘΟΩΣΗ ΤΟΥΣ)
Ημερ : 16/03/2015
ΑΡ.Πρωτοκολλου 20

Προς κάθε συνάδελφο και ενδιαφερόμενο άτομο ή φορέα.


ΘΕΜΑ : ΝΕΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Ο.Α.Ε.Ε. ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ
Ημερ : 18/03/2015
ΑΡ.Πρωτοκολλου 21

ΘΕΜΑ : ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ Π.Α.Π.Ε.Ν. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΑΦΑΖΑΝΗ
Ημερ : 24/03/2015
ΑΡ.Πρωτοκολλου 22

ΘΕΜΑ : ΠΡΟΩΘΗΣΗ – ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
Ημερ : 12/05/2015
ΑΡ.Πρωτοκολλου 25
Η Ένωση Καταστημάτων Εστίασης και Διασκέδασης Δυτικής Μακεδονίας και τα Σωματεία Ιδιοκτητών Καφετεριών – Ειδών Εστίασης Κέντρων Ψυχαγωγίας – Καφενείων & Συναφών Επαγγελμάτων Ν.Γρεβενών σε συνεργασία με την ΓΣΕΒΕΕ (ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ)πραγματοποίησαν με επιτυχία επιδοτούμενα σεμινάρια σε δύο κλάδους.

ΘΕΜΑ : ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΝΟΜΟΥ ΑΧΑΙΑΣ (ΣΚΕΑΝΑ)
Ημερ : 19/05/2015
ΑΡ.Πρωτοκολλου 27

ΘΕΜΑ : ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΟ Β΄ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ Κ.ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟ
Ημερ : 28/05/2015
ΑΡ.Πρωτοκολλου 28

ΘΕΜΑ : ΝΕΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ Α.Ε.Π.Ι.
Ημερ : 28/05/2015
ΑΡ.Πρωτοκολλου 29

ΘΕΜΑ : ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Σ.Ε.Τ.Ε.
Ημερ : 04/03/2015
ΑΡ.Πρωτοκολλου 31


Κ. Πρόεδρε,Αγαπητά μέλη του Δ.Σ
Με αυτό το έγγραφο μου,έχω υποχρέωση να σας γνωστοποιήσω τις ενέργειες της δράσης μας και τα αποτελέσματα μέχρι τώρα για τα Πνευματικά Δικαιώματα που ταλαντίζουν τους κλάδους μας,τόσα τα καταστήματα Υγειονομίκου Ενδιαφέροντος όσο και του ξενοδοχειακού κλάδου.

ΘΕΜΑ : ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.Σ.Ε.
Ημερ : 04/03/2015
ΑΡ.Πρωτοκολλου 32

ΘΕΜΑ : ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ Α.Ε.Π.Ι.
Ημερ : 03/06/2015
ΑΡ.Πρωτοκολλου 33

ΘΕΜΑ : ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ – Π.Ο.Ε.Σ.Ε.
Ημερ : 03/06/2015
ΑΡ.Πρωτοκολλου 34

ΘΕΜΑ : ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ (Α.Ε.Π.Ι)ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ
Ημερ : 05/06/2015
ΑΡ.Πρωτοκολλου 36

ΘΕΜΑ :ΝΕΕΣ ΑΚΡΑΙΕΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ Α.Ε.Π.Ι. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ.
Ημερ : 15/09/2015
ΑΡ.Πρωτοκολλου 37

ΘΕΜΑ : ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΔΕΙΑ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΟΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Ημερ : 15/09/2015
ΑΡ.Πρωτοκολλου 38

ΘΕΜΑ : ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ – ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ.
Ημερ : 15/09/2015
ΑΡ.Πρωτοκολλου 39
Εναντίων 126 συναδέλφων οι οποίοι με πρωτοβουλία του κ. Τσαπατσάρη σε συνεργασία με τον πρόεδρο Σερρών κ. Κοτσαμπα Σωτήρη αθωώθηκαν.


ΘΕΜΑ : ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 4 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΟΖΑΝΗΣ (ΓΙΑ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ )
Ημερ : 29/09/2015
ΑΡ.Πρωτοκολλου 40

ΘΕΜΑ : ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Ημερ : 30/09/2015
ΑΡ.Πρωτοκολλου 41

ΘΕΜΑ : ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΠΡΟΣ ΕΦΕΤ .
Ημερ : 12/10/2015
ΑΡ.Πρωτοκολλου 42

Προς τον πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Εμπορικού Επιμελητηρίου Κοζάνης
Παράκληση όπως καταχωρήσετε την αίθουσα εκθεσιακού κέντρου Κοζάνης για τις 4/11/2015 ως επίσης και την αίθουσα επιμελητηρίου Πτολεμαΐδας στις 5/11/2015 για τις εξετάσεις ΕΦΕΤ (Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων) επιχειρήσεων και υπαλλήλων της περιοχής. Οι αίθουσες θα χρησιμοποιηθούν από Δημόσιο Φορέα και συγκεκριμένα από τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ)
Ενεργώ ως εκτελεστής του προγράμματος με εντολή του κ. Μουρελάτου προϊστάμενου εκπαίδευσης ΕΦΕΤ

ΘΕΜΑ : ΠΡΟΣ ΤΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΕΚΑΤΗΣ
ΑΡ.Πρωτοκολλου 43

Σας γνωστοποιούμε ότι στις 3/11/2015 στην Δεσκάτη από τις 16:00 έως 18:00 στο ΓΕΩΠΑΡΚΟ θα διεξαχθούν εξετάσεις 160 ατόμων της πόλης σας ενώπιον του κ. Μουραλέτου προϊσταμένου εκπαίδευσης ΕΦΕΤ

ΘΕΜΑ : ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΦΕΤ
ΑΡ.Πρωτοκολλου 44

Προγραμματίζονται εξετάσεις για τα Προγράμματα Κατάρτισης του προσωπικού επιχειρήσεων Τροφίμων και Ποτών στην Υγιεινή και Ασφάλεια βάσει της υπ’αρ. ΥΑ14708/2007 του ΕΦΕΤ σ’όλες τις πόλεις της Δυτικής Μακεδονίας στις εξής ημερομηνίες
2/11/2015 ΦΛΩΡΙΝΑ
2/11/2015 ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ
3/11/2015 ΓΡΕΒΕΝΑ
3/11/2015 ΔΕΣΚΑΤΗ
4/11/2015 ΚΟΖΑΝΗ
5/11/2015 ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ
6/11/2015 ΚΑΣΤΟΡΙΑ
7/11/2015 ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΘΕΜΑ : ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΕΦΕΤ ΕΛΛΑΔΑΣ Κ. ΜΟΥΡΕΛΑΤΟ
Ημερ : 30/10/2015
ΑΡ.Πρωτοκολλου 45

ΘΕΜΑ : ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΦΕΤ.
Ημερ : 30/10/2015
ΑΡ.Πρωτοκολλου 46

Προγραμματίζονται εξετάσεις για τα Προγράμματα Κατάρτισης του προσωπικού επιχειρήσεων Τροφίμων και Ποτών στην Υγιεινή και Ασφάλεια βάσει της υπ’αρ. ΥΑ14708/2007 του ΕΦΕΤ σ’όλες τις πόλεις της Δυτικής Μακεδονίας στις εξής ημερομηνίες

ΘΕΜΑ : ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΦΕΤ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Ημερ : 03/11/2015
ΑΡ.Πρωτοκολλου 48

ΘΕΜΑ : ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 4.000 ΑΤΟΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΕΤ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ .
Ημερ : 30/10/2015
ΑΡ.Πρωτοκολλου 46

ΘΕΜΑ : ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 4.000 ΑΤΟΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΕΤ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Ημερ : 17/11/2015
ΑΡ.Πρωτοκολλου 49

ΘΕΜΑ : ΕΚΘΕΤΗ Η ΑΕΠΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΝΑΦΟΡΑ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΖΑΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ Κ. ΓΡΗΓΟΡΗ ΤΣΑΠΑΤΣΑΡΗ ΜΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ .
Ημερ : 25/11/2015
ΑΡ.Πρωτοκολλου 50

ΘΕΜΑ :ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΕΦΕΤ ΣΕ ΓΥΡΟΛΟΓΟΥΣ ΠΑΓΚΟΥΣ ΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΛΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.
Ημερ : 10/12/2015
ΑΡ. Πρωτοκόλλου 54

Με εκτίμηση 
Γρηγόρης Τσαπατσάρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια: