ΣΙΝΕ

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΟΚ: Ξύπνησε την ώρα που την βίαζε ο γείτονάς της και...

Γυμνή και με τον γείτονα και φίλο της Glen Mills να τη βιάζει στο κρεβάτι του ξύπνησε η Jessica McDonald από το Νιουκάστλ.
Μέσα στη θολούρα και το σοκ της, αναγνώρισε το φλας του κινητού του που ήταν αναμμένο καθώς βιντεοσκοπούσε την αποτρόπαια πράξη του.

Η 22χρονη μητέρα ούρλιαζε προσπαθώντας να διώξει τον 31χρονο από πάνω της αλλά εκείνος αγνοούσε τις παρακλήσεις της.

Μετά την καταδίκη του άνδρα σε έξι χρόνια φυλάκιση, η νεαρή γυναίκα μίλησε για τη δοκιμασία που πέρασε με στόχο να βοηθήσει άλλα θύματα.

«Αυτό που έγινε με επηρέασε καταλυτικά αλλά είμαι ευχαριστημένη που πήγα στην αστυνομία και απονεμήθηκε δικαιοσύνη. Θέλω να προειδοποιήσω κι άλλα κορίτσια, να προσέχουν. Αυτά τα πράγματα μπορούν να συμβούν στον οποιονδήποτε. Το να απευθυνθείς στην αστυνομία μπορεί να είναι τρομακτικό και ξέρω πως τα θύματα μπορεί να ανησυχούν πως δεν θα τα πιστέψουν. Όμως η αστυνομία λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη επιθέσεις σαν αυτές. Σήμερα ο Glen είναι στη φυλακή κι εγώ νιώθω πως μπορώ με κάποιο τρόπο να προχωρήσω», αφηγείται.

Η Jessica είχε επισκεφθεί τον φίλο και γείτονά της για να τα πουν. Ύστερα από δύο ποτά αποκοιμήθηκε και όταν ξύπνησε ήταν γυμνή στο κρεβάτι του ενώ εκείνος τη βίαζε.

Βρήκε τελικά τη δύναμη να σηκωθεί και να επιστρέψει σπίτι της, δίπλα, όπου κατέρρευσε στο χαλί του σαλονιού και ξέσπασε σε κλάματα πριν καλέσει την αστυνομία.

«Όταν ξύπνησα ήμουν εντελώς γυμνή. Καταλάβαινα τι μου συνέβαινε αλλά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα για να το σταματήσω. Του έλεγα να σταματήσει αλλά εκείνος συνέχιζε. Μετά καθόταν εκεί, έτσι απλά, σαν να μην είχε συμβεί τίποτα, ένιωθα φρικτά», περιγράφει.

Ο Mills συνελήφθη. Αρνήθηκε τις κατηγορίες για βιασμό που του απαγγέλθηκαν αλλά ομολόγησε την ενοχή του όταν παρουσιάστηκαν οι αποδείξεις καταγεγραμμένες στο κινητό του.

«Θυμόμουν πως έβλεπα το φλας στο κινητό του αναμμένο και είπα στην αστυνομία να το ψάξει, πίστευα πως ίσως με είχε βγάλει φωτογραφίες. Η αστυνομία μου είπε πως με είχε τραβήξει τρία βίντεο, με έπιασε ναυτία. Εγώ κοιμόμουν στη διάρκεια των βίντεο…».

«Τον μισώ γι’ αυτό που έκανε, δεν το περίμενα. Πλέον δεν πλησιάζω τους άνδρες, δεν τους εμπιστεύομαι. Επικεντρώνομαι μόνο στην κόρη μου και στο να είμαι καλή μαμά», καταλήγει.

Newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια: