ΣΙΝΕ

Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

Σοκάρει πασίγνωστη ηθοποιός: «Έτρωγα και ξυπνούσα δίπλα σε αρουραίους»

Σήμερα είναι μια από τις πιο επιτυχημένες ηθοποιούς στο Χόλιγουντ, ωστόσο, η ζωή δεν ήταν πάντα εύκολη για... τη Jennifer Lawrence. Η Αμερικανίδα σταρ αποκάλυψε ότι αναγκάστηκε να ζήσει σε άθλιες συνθήκες, προκειμένου να σταθεί στα πόδια της και να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα.

Σε δηλώσεις της στον αμερικανικό ραδιοφωνικό σταθμό NPR, η 25χρονη σταρ της ταινίας «Hunger Games» αποκάλυψε ότι πριν από μερικά χρόνια ζούσε σε ένα μικροσκοπικό διαμέρισμα, το οποίο ήταν γεμάτο από αρουραίους.

«Με μεγάλωσαν τα τρωκτικά και κάτι τέτοιο σε κάνει πιο σκληρό άτομο. Έφτασα σε σημείο που κυριολεκτικά μοιραζόμουν το φαγητό μου με αρουραίους. Δεν είχα καθόλου χρήματα», είπε η Jennifer, αποκαλύπτοντας ότι το διαμέρισμα στο οποίο έμενε δεν είχε ούτε κουζίνα.

«Οι νύχτες ήταν απαίσιες. Τότε ήταν που οι αρουραίοι έβγαιναν από τις τρύπες τους. Δεν πήγαινα ούτε στο μπάνιο. Ο πατέρας μου ακόμη θυμάται και μιλάει για τις μέρες εκείνες. Μου λέει ότι τότε κατάλαβε ότι ήθελα πραγματικά να γίνω ηθοποιός», είπε η 25χρονη.

Σημειώνεται ότι η Lawrence γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λούισβιλ του Κεντάκι και έχει δύο μεγαλύτερους αδερφούς. Η μητέρα της διευθύνει μια κατασκήνωση για παιδιά και ο πατέρας της ήταν ιδιοκτήτης μιας κατασκευαστικής εταιρείας τσιμέντου.

Η Jennifer μέχρι την ηλικία των 14 ετών, είχε αποφασίσει να κυνηγήσει μια καριέρα ως ηθοποιός, πείθοντας τους γονείς της να την πάνε στη Νέα Υόρκη για να βρει έναν ατζέντη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: