ΣΙΝΕ

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

ΤΟ… ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ Ο ΜΠΕΟΣ! Δείτε πώς στόλισε την πόλη για τα Χριστούγεννα ο δήμαρχος Βόλου (ΦΩΤΟ)

Μία πανδαισία ήχων, χρωμάτων και φώτων ζουν από απόψε οι κάτοικοι, αλλά και οι επισκέπτες του Βόλου, αφού η πρωτεύουσα της Μαγνησίας φωτίσθηκε και...
στολίσθηκε επίσημα, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Χιλιάδες Βολιώτες κατέβηκαν στο κέντρο της πόλης για να ζήσουν από κοντά την εορταστική ατμόσφαιρα και να θαυμάσουν τον πρωτόγνωρο στολισμό με τον «γαλάζιο ουρανό» να κυριαρχεί σε όλους τους κεντρικούς δρόμους και τους πεζοδρόμους.

Την ίδια ώρα έξω από το Πανεπιστήμιο φωτίσθηκε λαμπρά η περίφημη «Αργω», σημείο αναφοράς για την πόλη του Βόλου.
Το κουμπί για τον φωτισμό του Βόλου πάτησε ο δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος, για να ακολουθήσει στη συνέχεια τους δεκάδες δημότες και παιδιά, που επιβιβάσθηκαν στο τρενάκι και περιδιάβηκαν την εξαιρετικά όμορφα φωταγωγημένη λεωφόρο Δημητριάδος.

Στην πλατεία Πανεπιστημίου στήθηκε η σοκολατούπολη, ενώ στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, έχει δημιουργηθεί το τεράστιο χωριό του Αη Βασίλη – πραγματικός χώρος χαράς κυρίως για τα παιδιά.

Η περιοχή της Μητρόπολης έχει στρωθεί με κόκκινα χαλιά, με την συμμετοχή και των επιχειρηματιών, ενώ μία μεγάλη φάτνη με αληθινά αλογάκια πόνυ και αρνάκια, ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους.

Η έκπληξη της βραδιάς ήταν ο τραγουδιστής Κώστας Μαρτάκης, που ερμήνευσε επιτυχίες και ξεσήκωσε τον κόσμο που διασκέδαζε.

crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: