ΣΙΝΕ

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ: Το κορυφαίο κάστρο της Ευρώπης!

Το «Γ. Καραϊσκάκης» είναι η κορυφαία έδρα της Ευρώπης από το 2004/05 μέχρι και σήμερα!

Γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Αν ανήκεις στη μεγάλη οικογένεια...

του Θρύλου στο άκουσμα του συγκεκριμένου ονόματος το συναίσθημα είναι έντονο. Μαγικό. Αν, πάλι, έχεις την ατυχία να βρίσκεσαι στην άλλη πλευρά, όπως κι αν τη λένε αυτή, σε πιάνει… σύγκρυο. Στο Φάληρο ο εκάστοτε αντίπαλος του Ολυμπιακού δεν διασκεδάζει. Υποφέρει αγωνιστικά. Ακόμα και οι κορυφαίες ομάδες της Γηραιάς Ηπείρου έχουν υποκλιθεί στον Πειραιά. Λίγες έχουν καταφέρει να… αποδράσουν αλώβητες. Κι αν περιορίσουμε την αναζήτησή μας στο ελληνικό πρωτάθλημα τότε οι ομάδες που έφυγαν όρθιες γίνονται ελάχιστες.

Ανέκαθεν η έδρα του Ολυμπιακού αποτελούσε φόβητρο για κάθε αντίπαλο. Όμως, από τη σεζόν 2004/05 που ο Θρύλος μπήκε στο ολοκαίνουργιο και άκρως ποδοσφαιρικό σπίτι του το «Γ. Καραϊσκάκης», δεν είναι απλά μια καυτή έδρα. Είναι φρούριο. Κάστρο κανονικό με αδιαπέραστα τείχη. Υπάρχει άραγε καλύτερη έδρα στην Ευρώπη απ’ αυτή του Ολυμπιακού; Η απάντηση είναι ένα μεγαλοπρεπές ΟΧΙ. Ναι, το γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» είναι η καλύτερη έδρα της Ευρώπης σε επίπεδο πρωταθλημάτων από τη μέρα που χτίστηκε ξανά από τα θεμέλια (2004/05) μέχρι και σήμερα.

Το www.olympiacos. org έψαξε και βρήκε τα εντός έδρας αποτελέσματα των κορυφαίων ομάδων στα20 καλύτερα (με βάση την βαθμολογία της UEFA) από το 2004 μέχρι σήμερα. Και μετά από αρκετό ψάξιμο επιβεβαιώθηκε αυτό που όλοι φανταζόμασταν. Το «σπίτι» μας είναι η καλύτερη έδρα στην Ευρώπη! Ο Ολυμπιακός έχει τους λιγότερους χαμένους βαθμούς εντός έδρας από οποιαδήποτε άλλη ομάδα και επιβεβαιώνει ότι ο κόσμος του είναι ένας αληθινός 12ος παίκτης χάρη στον οποίο δημιουργούνται τέτοιες σπουδαίες επιδόσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: