ΣΙΝΕ

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ- ΒΑΡΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ

Σχολιάζοντας τη μείωση του αριθμού των δικαιούχων του επιδόματος θέρμανσης αλλά και τη συρρίκνωση της ποσότητας πετρελαίου που...
επιδοτείται κατά 20%,ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Βαρύς αριστερός χειμώνας προ των πυλών. 

Αφού βγάζουν την πρώτη κατοικία στο σφυρί, αφού ακινητοποιούν εκατομμύρια αυτοκίνητα σχεδιάζοντας νέο «καπέλο» στον ΕΦΚ και αφού πετσοκόβουν εκ νέου μισθούς και συντάξεις, τώρα κόβουν από τους απελπισμένους Έλληνες και το πετρέλαιο θέρμανσης.


Ακολουθώντας πιστά τις μνημονιακές επιταγές που κάποτε αποκήρυτταν, τώρα όχι μόνο κόβουν το επίδομα σε 400.000 δικαιούχους, αλλά μειώνουν και κατά 20% την ποσότητα του πετρελαίου που επιδοτείται.

Για το ΣΥΡΙΖΑ πέρασε ανεπιστρεπτί η εποχή που ζητούσε από τη βολική θέση της αντιπολίτευσης τη μείωση του ΕΦΚ στο πετρέλαιο θέρμανσης με σκοπό «κανένα νοικοκυριό να μην στερείται το αγαθό της θέρμανσης», όπως τότε διακήρυττε σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Φαίνεται πως αυτές οι αριστερές ευαισθησίες ανήκουν στο παρελθόν. Και η κυβέρνηση καταδικάζει εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας να ξεπαγιάσουν. Το παρήγορο είναι πως ο κ. Τσίπρας και οι υπουργοί του είναι σίγουρα πολύ στεναχωρημένοι από την εξέλιξη αυτή…» 

Δεν υπάρχουν σχόλια: