ΣΙΝΕ

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Πόσο καλή είσαι στο σεξ; Πριν ρωτήσεις τον σύντροφό σου έχουμε την απάντηση

Νιώθεις πως επικοινωνείς με τον σύντροφό σου
Οι έρευνες των ειδικών του σεξ αναζητούν την απάντηση στο ερώτημα «τι κάνει το σεξ υπέροχο;».

Η απάντηση δε σχετίζεται με τις τεχνικές των δύο εραστών, αλλά στο αίσθημα της επικοινωνίας που μοιράζονται. Το καλό σεξ δεν είναι μια σωματική εμπειρία, αλλά κάτι που δίνει έμφαση στην ιδεά πως δύο άνθρωποι μοιράζονται κάτι και επικοινωνούν σε ουσιαστικό επίπεδο. Το να ενωθείς και εγκεφαλικά με τον σύντροφό σου είναι εκείνο το στοιχείο που θα σε κάνει μια παρτενέρ που δε θα ξεχάσει.

Έχεις αυτοπεποίθηση
Μερικές από τις θεμελιώδεις αρχές ενός καλού ερωτικού συντρόφου είναι να έχει αυτοπεποίθηση, θετική εικόνα για το σώμα του και να νιώθει σέξι. Όταν νιώθεις έτσι ενισχύεις τη λίμπιντο σου, αλλά και επιτρέπεις στον εαυτό σου να αφεθεί σε κάθε σεξουαλική εμπειρία και να απολαύσει όπως πρέπει την ερωτική πράξη. Αυτή ακριβώς είναι η καλή παρτενέρ… εκείνη που είναι αφοσιωμένη στην εμπειρία και δεν αποσπά το μυαλό της με σκέψεις όπως «φαίνεται η κυτταρίτιδα σε αυτή τη στάση;».

Είσαι ανοιχτή στο να αλλάξεις και να δοκιμάσεις πράγματα στο σεξ
Ο καλός εραστής αναγνωρίζει πως το σημαντικότερο ερωτικό όργανο του σώματος είναι το μυαλό του. Το να χρησιμοποιείς το μυαλό σου για να βάλεις φαντασία, δημιουργικότητα και να δοκιμάσεις νέα πράγματα θα σε κάνει μια αξέχαστη παρτενέρ. Το σώμα σου θα αλλάζει, οι σύντροφοί θα αλλάζουν μέχρι να βρεις τον έναν και μοναδικό, τα θέλω σου θα αλλάζουν. Αν εσύ παραμείνεις στα ίδια το σεξ θα γίνει μονότονο.

Ακούς τον παρτενέρ σου
Το να ακούς τον σύντροφό σου είναι βασικό στοιχείο καθώς μόνο έτσι μπορείς να γίνεις μια γενναιόδωρη, σύντροφος (και αυτοί επιθυμούν όλοι). Το σεξ είναι μια κοινή εμπειρία γεγονός που προϋποθέτει να δίνεις προσοχή στις ανάγκες του άλλου και τις επιθυμίες του.

queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: