ΣΙΝΕ

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Τι είναι το αλκαλικό νερό που πίνουν ο Obama και όλοι οι διάσημοι;

Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν αλλάξει το νερό τους με αλκαλικό. Ανάμεσα τους αστέρια του Holywood, του...
αθλητισμού, πολιτικοί, επιχειρηματίες αλλά και διακεκριμένοι επιστήμονες.

Ο λόγος που όλο και περισσότεροι καθημερινά μυούνται στο αλκαλικό νερό, είναι οι ευεργετικές ιδιότητες του που έχουν έρθει στην επιφάνεια μετά από πολύχρονες επιστημονικές έρευνες.

Η κατανάλωση αλκαλικού νερού βοηθά από την ανάκτηση της χαμένης ενέργειας και δύναμης, μέχρι την αποτοξίνωση του οργανισμού, την ενίσχυση του μεταβολισμού αλλά και την πρόληψη εκατοντάδων παθήσεων.

Το αλκαλικό νερό αποτοξινώνει το σώμα σας αφαιρώντας τα προϊόντα των όξινων καταλοίπων που σωρεύονται καθημερινά, καθώς και αφαιρεί τις τοξίνες που συσσωρεύονται στο σώμα από το περιβάλλον , τα συνταγογραφούμενα φάρμακα, τις αφύσικες τροφές και από την διαδικασία της γήρανσης.

Τα όξινα απόβλητα που συλλέγονται στο σώμα μπορεί να οδηγήσουν σε πιο σοβαρές καταστάσεις υγείας. Η καθημερινή πόση αλκαλικού νερού εξουδετερώνει την οξύτητα αποβάλλοντας τα προϊόντα των όξινων απόβλητων από τα κύτταρα και τους ιστούς του οργανισμού σας. Το αλκαλικό νερό δρα ως αντιοξειδωτικό, σαρώνει και εξουδετερώνει τις επιβλαβείς ελεύθερες ρίζες.

Επειδή το αλκαλικό νερό απελευθερώνει ηλεκτρόνια, μπορεί και εξουδετερώνει αποτελεσματικά τη ζημιά που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες στο σώμα. Το αλκαλικό νερό αναζητά τις ελεύθερες ρίζες και τις μετατρέπει σε οξυγόνο που το σώμα μπορεί να χρησιμοποιήσει για την παραγωγή ενέργειας και την οξυγόνωση των ιστών.

Ο καρκίνος και περισσότερες ασθένειες δυσκολεύονται να αναπτυχθούν σε ένα οξυγονωμένο, αλκαλικό περιβάλλον.

Πώς να φτιάξετε αλκαλικό νερό
Έχετε υπόψη ότι το νερό στη φυσική του κατάσταση έχει Ph 7, δηλαδή είναι ουδέτερο. Λόγω όμως των χημικών και των ρύπων, πολλές φορές φτάνει στη βρύση μας ως όξινο. Η τιμή 7 είναι η ουδέτερη, κάτω από το εφτά είναι όξινο και πάνω από αυτό είναι αλκαλικό

Αυτό που θέλουμε εμείς να πετύχουμε είναι να αλκαλοποιήσουμε το νερό έτσι ώστε να φτάσει μεταξύ Ph 8 με 9
Αυτό μπορούμε να το πετύχουμε με πολλούς τρόπους αλλά οι πιο εύκολοι είναι οι παρακάτω:

Προσθήκη Μαγειρικής Σόδας
Προσθέστε 1/8 κουταλιού της σούπας μαγειρική σόδα για κάθε 250 ml νερό. Η μαγειρική σόδα είναι εξαιρετικά αλκαλική και θα ανεβάσει αμέσως το Ph του νερού. Ανακατέψτε καλά… και είναι έτοιμο!

Προσθήκη Λεμονιού
Σε 2 λίτρα νερού, προσθέτετε 1 λεμόνι το οποίο το έχετε κόψει στα 8 κομμάτια. Προσοχή! Μη στύψετε το λεμόνι. Απλά κόψτε το και βάλτε το στο σκεύος. Καλύψτε το σκεύος και αφήστε το σε θερμοκρασία δωματίου για 8 έως 12 ώρες. Και είναι έτοιμο!

Tip: Μπορείτε να προσθέσετε 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι Ιμαλαΐων ή θαλασσινό αλάτι για να προσθέσετε πολύτιμα μέταλλα και ιχνοστοιχεία στο νερό σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: