ΣΙΝΕ

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Η φωτογραφία από βιτρίνα κρεοπωλείου στην Ελλάδα που κάνει το γύρο του διαδικτύου και σοκάρει (Photo)

Και όχι απλά σοκάρει, αλλά έχει ξεσηκώσει και θύελλα διαμαρτυριών σε Facebook και Twitter

Σε κρεοπωλείο της επαρχίας, σε μεγάλη Θεσσαλική πόλη, ο κρεοπώλης είχε μια παράξενη, στα όρια του αρρωστημένου, ιδέα για τη βιτρίνα του. Έβαλε ένα σφαγμένο γουρούνι (μέχρι εδώ τίποτε το μεμπτό) να το θηλάζουν 4 μικρά γουρουνάκια (και αυτά φυσικά νεκρά και έτοιμα προς πώληση).

Η βιτρίνα σοκάρει, όχι τόσο επειδή είναι τα νεκρά ζώα, αλλά για τη σκέψη να βάζει νεκρά γουρουνάκια να θηλάζουν τη νεκρή γουρούνα. Οι περαστικοί σταματούν και κοιτάζουν τη βιτρίνα και προσπαθεί ο εγκέφαλος τους να επεξεργαστεί την εικόνα και να καταλάβουν τι είναι αυτό που βλέπουν και κυρίως γιατί να υπάρχει μια τέτοια «σύνθεση» σε κάποια βιτρίνα.

Στο Facebook δε, έγινε πανικός. Η φωτογραφία με τα νεκρά γουρουνάκια που θηλάζουν τη νεκρή γουρούνα, έχει χιλιάδες κοινοποιήσεις και τα σχόλια είναι σχόλια αποστροφής, καυστικά, μέχρι και υβριστικά για εκείνον που σκέφτηκε να φτιάξει έτσι τη βιτρίνα του κρεοπωλείου του.

«Αίσχος», «Φρίκη», «ποιος σκέφτηκε κάτι τέτοιο», είναι μερικά από τα σχόλια, με κορυφαίο ένα που γράφει: «Σφαγμένη μητέρα μαζί μέ τά μωρά της λίγων ημερών, σφαγμένα κι αυτά! Ποιος, έστω και λάτρης τού κρέατος, θα αγόραζε αυτό το έκτρωμα ή θα το προσπερνούσε χωρίς να τού δεθεί κόμπος το στομάχι; ...και οι κανίβαλοι θα αποστρεφόταν κάτι τέτοιο...»


Δεν υπάρχουν σχόλια: