ΣΙΝΕ

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Νέα μόδα στις selfies: Πιάσε το στήθος σου πίσω από την πλάτη -Το γυναικείο κόλπο που τρελαίνει το Instagram (φωτό)

Μια νέα μόδα έχει κατακλύσει τις τελευταίες μέρες το διαδίκτυο και έρχεται από την Κίνα!

Οι γυναίκες, λοιπόν, στην Κίνα έχουν σκεφτεί έναν...

ιδιαίτερο τρόπο για να αποδείξουν την ευλυγισία τους, βγάζοντας selfie φωτογραφίες ή έστω απλές, πιάνοντας το στήθος τους και περνώντας το χέρι τους πίσω από την πλάτη τους. Ακούγεται μπερδεμένο και είναι!

Πρόκειται για τη λεγόμενη πρόκληση «Πιάσε το στήθος σου πίσω από την πλάτη σου» κάνοντας χιλιάδες γυναίκες στον πλανήτη μέσα σε λίγες μέρες να «σπάνε» το ίντερνετ αποδεικνύοντας ή προσπαθώντας να αποδείξουν ότι μπορούν να πιάσουν το στήθος τους με αυτόν τον ιδιαίτερο και ομολογουμένως δύσκολο τρόπο.

Οι γυναίκες για να πετύχουν το σωστό αποτέλεσμα για τις selfies, πρέπει να χρησιμοποιήσουν το αντίθετο χέρι από το στήθος που θέλουν να πιάσουν, να το περάσουν πίσω από την πλάτη τους αγκαλιάζοντάς την και τελικά να αγγίξουν το στήθος τους!

Σύμφωνα με τις γυναίκες που ξεκίνησαν αυτή την παράξενη μόδα, έχει ως στόχο να αποδείξει τη φυσική κατάσταση της κάθε γυναίκας. Σύμφωνα με τις ίδιες, αν μια γυναίκα δεν μπορεί να το πετύχει, τότε θα πρέπει να χάσει βάρος καθώς είναι ο βασικός παράγοντας που τις εμποδίζει. Στις φωτογραφίες φαίνονται διάφορες γυναίκες που πράγματι τα καταφέρνουν και μάλιστα με ευκολία.

Ήδη το hashtag «Πιάσε το στήθος σου πίσω από την πλάτη σου», γέμισε το διαδίκτυο και έχει ήδη πάνω από 50 εκατομμύρια προβολές και 38.000 σχόλια από τη μέρα που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά. Η πρόκληση αυτή έρχεται μετά από μια παρόμοια πρόκληση που σάρωσε την Κίνα και σύμφωνα με την οποία οι άνθρωποι θα πρέπει να πιάσουν τη μέση τους με τον ίδιο τρόπο περνώντας τα χέρια πίσω από την πλάτη τους.

Σύντομα η μόδα αναμένεται να φτάσει και στην Ελλάδα, ενώ το πιθανότερο είναι να έχετε ήδη προσπαθήσει να δείτε αν τα καταφέρνετε!

Δείτε τις φωτογραφίες για να πάρετε μία ιδέα…

faros-24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: