ΣΙΝΕ

Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016

Ζώδια: Προβλέψεις για Ζώδια σήμερα Παρασκευή 1/1/2016

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου

ΚΡΙΟΣ


Γενικά
Το 2016 ο Κρόνος θα σε πιέσει να επικοινωνήσεις ή να ταξιδέψεις περισσότερο, όχι όμως για λόγους αναψυχής αλλά για να διεκπεραιώσεις υποθέσεις που ζητούν επιτακτικά μια λύση. Ακόμη μπορεί να βελτιώσεις το μορφωτικό σου επίπεδο, αποκτώντας ίσως κι ένα πτυχίο που σου έλειπε! Παράλληλα όμως, ίσως χρειαστεί να πάρεις πιο «ζεστά» μια νομική υπόθεση, πριν βρεθείς μπλεγμένος/η για τα καλά.

Ερωτικά
Βρίσκεσαι σε μια διαρκή περίοδο αλλαγών και τα πρόσωπα με τα οποία ταίριαζες χθες, είναι δύσκολο να σε αντιπροσωπεύσουν στο «σήμερα» και πολύ περισσότερο στο «αύριο». Μέχρι λοιπόν να καταλήξεις στις αναζητήσεις σου, όλα είναι ανοιχτά.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Για τους επόμενους δώδεκα μήνες, ο Κρόνος σου ζητά να ρυθμίσεις όσες από τις οικονομικές σου υποθέσεις παραμένουν σε εκκρεμότητα και να δώσεις προτεραιότητα στις υποχρεώσεις σου, περικόπτοντας, αν χρειαστεί, κάποιες ανάγκες «πολυτελείας». Επιπλέον, καλό είναι να αποφύγεις τις επενδύσεις. Μπορείς ωστόσο να ωφεληθείς από μια πώληση ή την εκμετάλλευση των αποθεματικών σου.

Ερωτικά
Μέχρι το καλοκαίρι προλαβαίνεις να πάρεις την «ρεβάνς» για τα μάλλον δύσκολα χρόνια που προηγήθηκαν. Αν όμως δεν το έχεις κάνει ήδη, θα πρέπει να «δέσεις» μια σχέση, πριν εκπνεύσει η προθεσμία, για να μην μείνεις μόνον με τις ευχάριστες αναμνήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Το 2016 πολλά φαίνεται να εξαρτώνται από τους άλλους και μακάρι να συντονιστούν οι προθέσεις και οι επιθυμίες σας. Αυτό ωστόσο δεν είναι παρά μια ευχή που για να υλοποιηθεί απαιτούνται διαρκείς διαπραγματεύσεις και συλλογικό πνεύμα. Σε καμία περίπτωση όμως μην υποχωρήσεις από τις «κόκκινες γραμμές» σου, αντίθετα καλείσαι να θέσεις έγκαιρα τους όρους σου, πριν βρεθείς «ριγμένος/η» σε μια συνεργασία.

Ερωτικά
Η χρονιά έχει όσο να ‘ναι τις δυσκολίες της κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να περάσει μια σοβαρή κρίση, που θα... κρίνει και την συνέχεια. Αν πάλι δημιουργήσεις έναν δεσμό, θα φορτωθείς παράλληλα και τα προβλήματα του/της συντρόφου σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Κατά την διάρκεια της νέας χρονιάς, το ενδιαφέρον σου αναμένεται να εστιαστεί σε εργασιακά θέματα αλλά και οτιδήποτε αφορά στην υγεία και την διατροφή σου. Ίσως μάλιστα κληθείς να επωμιστείς ευθύνες που δεν σου ανήκουν και σε μια τέτοια περίπτωση καλό είναι να θέσεις τα όριά σου, αφού γύρω σου υπάρχουν κάποια άτομα που θα θελήσουν να εκμεταλλευτούν το φιλότιμό σου, προς ίδιον όφελος.

Ερωτικά
Ο Πλούτωνας αλλάζει αργά και σταθερά το «καθεστώς» των σχέσεών σου και κάποια στιγμή θα διαπιστώσεις ότι πολλά από αυτά που θεωρούσες ως «προαπαιτούμενα» δεν ισχύουν πια. Η αλήθεια όμως είναι ότι έχεις μπροστά σου αρκετά χρόνια για να το... εμπεδώσεις!

ΛΕΩΝ
Γενικά
Το 2016 αναμένεται να ενταθούν οι συναισθηματικές πιέσεις αλλά το τελευταίο που πρέπει να συμβεί είναι να «σε πάρει από κάτω», όσο κι αν σε «καθηλώσουν» τα προβλήματα ενός αγαπημένου σου προσώπου ή κάποιες συναισθηματικές ατυχίες. Αντίθετα μπορείς να «απαντήσεις» με την απόδοση ενός συγκεκριμένου έργου ή την ανάδειξη του παιδαγωγικών ικανοτήτων σου, κυρίως όμως στα παιδιά των άλλων.

Ερωτικά
Μάλλον ανήκεις στους «άτυχους» της χρονιάς και πολλά μπορεί να «στραβώσουν» στην προσωπική σου ζωή. Μια πιθανότητα είναι να «μπλέξεις» σε μια παράλληλη σχέση, υπάρχει όμως και η εναλλακτική να δεθείς με ένα πρόσωπο με το οποίο σας χωρίζουν αρκετά χρόνια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Το 2016 φαίνεται πως θα είναι αφιερωμένο σε οικογενειακά ή περιουσιακά θέματα, ωστόσο οι συνθήκες δεν ευνοούν τόσο τα νέα ξεκινήματα, όσο την οριστική διευθέτηση θεμάτων που χρονίζουν ή σε «βαραίνουν». Μπορείς λοιπόν να προβείς σε μια σημαντική πώληση ενός ακινήτου, όχι όμως σε αγορά ή σε εργασίες ανακαίνισης. Ακόμη ίσως προκύψει η ανάγκη να φροντίσεις κάποιον δικό σου.

Ερωτικά
Όσο κι αν νοιώθεις έτοιμος/η να ανταποκριθείς σε κάθε πρόκληση, δεν θα πρέπει να αγνοήσεις την πιθανότητα να πλανηθείς από υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα και τελικά να «εκτεθείς». Κι από αυτήν την άποψη μια «επανασύνδεση» μπορεί να αποδειχθεί πιο ασφαλής επιλογή.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Κατά την διάρκεια της χρονιάς ίσως να ταλαιπωρηθείς από ποικίλα τεχνικά προβλήματα, σχετικά κυρίως με τα μέσα μεταφοράς κι επικοινωνίας που χρησιμοποιείς, καλό είναι λοιπόν να προνοήσεις για πιθανές αναποδιές. Ακόμη οι σχέσεις σου με ένα συγγενικό σου πρόσωπο φαίνεται να τίθενται σε δοκιμασία. Μπορείς ωστόσο να μάθεις μια νέα τεχνική και γενικότερα να μελετήσεις ό,τι σε ενδιαφέρει.

Ερωτικά
Όσο κι αν προσπαθείς να κρατήσεις το «μέτρο» στις σχέσεις σου, όλο και κάτι σε αναγκάζει να μετατοπιστείς στα άκρα! Χρόνια τώρα ο Ουρανός προσπαθεί να σε πείσει ότι η πιο «δεμένη» σχέση είναι αυτή που δεν έχει εξαρτήσεις κι αργά η γρήγορα θα τα καταφέρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Με τον Κρόνο να κάνει «παιχνίδι» στα οικονομικά σου, το 2016 είναι χρονιά περικοπών αλλά και κάποιων σημαντικών αποφάσεων που θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις τον ισολογισμό σου. Καλό είναι επίσης να δώσεις προτεραιότητα στην κάλυψη των υποχρεώσεων σου, αποφεύγοντας αγορές ή επενδύσεις που έτσι κι αλλιώς δεν θα σου «βγουν». Μπορεί ακόμη να ωφεληθείς από μια πώληση.

Ερωτικά
Η νέα χρονιά σου υπόσχεται πολλά κι ίσως κάποια στιγμή δεν πιστέψεις κι εσύ τα όσα ωραία θα σου συμβαίνουν. Κι όχι πως θα ξεπεράσεις την καχυποψία σου, αφού για σένα είναι κάτι σαν χόμπι αλλά όσο να ‘ναι μπορείς να την περιορίσεις κατά τι!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Το 2016 δεν θα «τρέξει» με τους ρυθμούς που θα ήθελες, εδώ όμως είναι που ισχύει το «κάθε εμπόδιο για καλό». Βρίσκεσαι σε φάση ανασυγκρότησης κι ο Κρόνος στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να καταλήξεις σε σημαντικές αποφάσεις και να συνειδητοποιήσεις τόσο τα λάθη σου όσο και τις πραγματικές σου ανάγκες, χαράσσοντας μια νέα πορεία, με γνώμονα όχι τα «πρέπει» των άλλων αλλά τα δικά σου.

Ερωτικά
Η προσπάθεια σου να «σοβαρευτείς» μπορεί να έχει συνέπειες και στην προσωπική σου ζωή, να ξέρεις όμως ότι οι αποφάσεις που ενδεχομένως θα πάρεις, έχουν-δεν έχουν 1-2 χρόνια «ζωής». Μόλις ο Κρόνος φύγει από το ζώδιό σου, θα θυμηθείς τον... παλιό καλό σου εαυτό!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Ίσως ήρθε η χρονιά που θα κάνεις μια «στάση» στις κοινωνικές και επαγγελματικές σου επιδιώξεις, δίνοντας κατ’ αρχήν προτεραιότητα σε θέματα υγείας και διατροφής, είτε δικά σου, είτε ενός προσώπου που μπορεί να έχει την ανάγκη σου. Όσο για τις πιο «εσωτερικές» σου αναζητήσεις, είναι βέβαιο ότι θα έχεις σπουδαία αποτελέσματα αν αποφασίσεις να αποσυρθείς από το προσκήνιο και να «δουλέψεις» τα θέματα σου με την... ησυχία σου!

Ερωτικά
Με τον Πλούτωνα «αφεντικό» στο ζώδιό σου, είναι απίθανο να σε συγκινήσει κάτι που δεν συγκεντρώνει όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές. Όλα τα υπόλοιπα είναι ημίμετρα κι αν ήταν κάποιος άλλος στην θέση σου σίγουρα θα ερχόταν σε απόγνωση, ευτυχώς όμως εσύ από υπομονή σκίζεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Το 2016 μπορεί να αποδειχθεί κομβικό για τις φιλίες σου αλλά και για τις σχέσεις σου με «ομοϊδεάτες», που μάλλον θα αποδειχθούν κατώτεροι των περιστάσεων. Εκείνο που θα πρέπει να αποφύγεις είναι το να «φορτωθείς» όλες τις ευθύνες μιας συλλογικής προσπάθειας, αφήνοντας κάποιους άλλους να παίρνουν τις κρίσιμες αποφάσεις, αφού τελικά αντί για «ευχαριστώ» θα εισπράξεις κριτική και κατηγορίες.

Ερωτικά
Ό,τι πήρες, πήρες και πλέον δεν αναμένονται σημαντικές εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή, γι’ αυτό το πρώτο μέλημά σου θα πρέπει να είναι η σταθεροποίησή της στο τωρινό καθεστώς. Ίσως όμως να έχεις πολύ «δουλειά» να κάνεις με τα προβλήματα των φίλων σου.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Η νέα χρονιά αναμένεται να έχει περισσότερες ευθύνες κι επειδή το πιθανότερο είναι να θέλεις να τα κάνεις όλα μόνος σου, τελικά το «φορτίο» μπορεί να σου πέσει κάπως βαρύ. Ωστόσο το «μάθημα» που θέλει να σου δώσει ο Κρόνος είναι να μην επικεντρώνεσαι σε αυτά που θέλουν οι άλλοι αλλά σε όσα σε εκφράζουν πραγματικά. Κι αν καταφέρεις να απαλλαγείς οριστικά από «δανεικές» ανάγκες κι επιθυμίες, τότε θα βρεθείς στον σωστό δρόμο.

Ερωτικά
Εφ’ όσον το επιθυμείς, μέχρι και το καλοκαίρι θα έχεις αρκετές ακόμη ευκαιρίες για να «φτιάξεις» την ζωή σου, μπορείς όμως να αρκεστείς και στα πλεονεκτήματα μιας «ζωηρής» κοινωνικής ζωής με μπόλικες κατακτήσεις! Κάποια στιγμή βέβαια η «χρονιά του μέλιτος» θα τελειώσει.

astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: