ΣΙΝΕ

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Ανήλικες μαθήτριες ψάχνουν 50άρηδες για sεx και 50ρικα…..!!!

Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ, μετά και τη σύλληψη του 57χρονου διευθυντή τραπέζης, ο οποίος είχε σεξουαλικές επαφές με 14χρονη την οποία και γνώρισε μέσω ενός...
site γνωριμιών, φέρνει νέα σοκαριστικά στοιχεία.

Ο 57χρονος έπεσε τα χέρια των αστυνομικών της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, καθώς συνελήφθη επ’ αυτοφώρω να κακοποιεί ένα κοριτσάκι μόλις 13 των.

Ο 57 χρόνος που είναι πατέρας δυο παιδιών είχε φτιάξει ψεύτικη σελίδα στο διαδίκτυο και παρουσιαζόταν ως ανήλικος.
Έπεισε την 13χρονη να συναντηθούν και κατά τη διάρκεια του ραντεβού τους, κακοποίησε το παιδί. Οι γονείς όμως της 13 χρονης την παρακολουθούσαν, εντόπισαν τις συζητήσεις στο διαδίκτυο και ενημέρωσαν τις αρχές. Ο 57 χρόνος θα οδηγηθεί στο αυτόφωρο.

Σε άλλη έρευνα της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος για υπόθεση ατόμου που συνομιλούσε με μια 14χρονη και την υποχρέωνε μάλιστα να του στέλνει γυμνές φωτογραφίες της τα ίχνη έφτασαν σε 27χρονο αστυνομικό.

Στην έρευνα που έγινε στο σπίτι του αστυνομικού οι αξιωματικοί της δίωξης διαπίστωσαν ότι είχε διαγράψει το επίμαχο προφίλ όμως βρέθηκε και κατασχέθηκε μια φορητή συσκευή σύνδεσης στο διαδίκτυο με εσωτερική κάρτα μνήμης. Ο αστυνομικός υπηρετεί στο αστυνομικό τμήμα Πετρούπολης.

Σοκαριστικές ανακαλύψεις έχουν κάνει οι αστυνομική της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε site γνωριμιών, όπου ανήλικα κορίτσια δηλώνουν 18χρονες και ψάχνουν ώριμους άνδρες για να τους μάθουν τα μυστικά του έρωτα!

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Espresso» πολλά ανήλικα κορίτσια από 14 έως 16 ετών διατηρούν προφίλ στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, κάτι που διαπιστώθηκε από την έρευνα της αστυνομίας.

Μάλιστα μέχρι και οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έπαθαν σοκ με την περίπτωση μία ανήλικης που δήλωνε 18χρονη με όσα έγραφε στο προφίλ της.

«Αναζητώ έμπειρο στο σ€ξ άνδρα από 40 έως και 50 ετών για να μου διδάξει όλα τα μυστικά του κρεβατιού, χωρίς ταμπού και ενοχές», αναφέρει η ανήλικη μαθήτρια. Σε ένα άλλο η επίσης ανήλικη κοπέλα έγραφε πως είναι άπειρη και αναζητεί τον άνδρα που θα την «οδηγήσει στα μονοπάτια του έρωτα».

Η Αστυνομία έχει ξεκινήσει επιχείρηση προκειμένου να προσεγγίσουν τις συγκεκριμένες κοπέλες ως δήθεν ενδιαφερόμενοι και να ενημερώσουν τους γονείς τους.

eglimatikotita

Δεν υπάρχουν σχόλια: