ΣΙΝΕ

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

5 αντικείμενα που πρέπει να πετάξετε από την κουζίνα σας (φωτό)

Το ξεσκαρτάρισμα της κουζίνας είναι μία από εκείνες τις δραστηριότητες, που κάθε νοικοκύρης και νοικοκυρά θα πρέπει να κάνει κάποια στιγμή μέσα στον χρόνο.


Ο καθαρισμός και το πέταμα των αντικειμένων που βρίσκονται στα ντουλάπια θα κάνει αυτομάτως την κουζίνα σας πιο χρηστική.

Γι΄ αυτό υπάρχουν κάποια πράγματα που είτε μπορείτε να πετάξετε ή να τα δώσετε σε κάποιον που τα έχει μεγαλύτερη ανάγκη από εσάς.

Σωρός από τάπερ
Ενα από τα ντουλάπια σας είναι αφιερωμένο σε αυτά. Ουτε και εσείς ξέρετε πόσα έχετε, μιας και μετά την αγορά τους τα καταχωνιάσατε μέσα σε αυτό. Αυτά που χρειάζεστε είναι μετρημένα. Για να εξοικονομήσετε χώρο, μπορείτε να κρατήσετε τα σετ που το ένα μπαίνει μέσα στο άλλο. Ετσι, δεν θα χάνετε και τα καπάκια τους.


Αχρησιμοποίητες κούπες
Οι κούπες είναι μία από τις πιο εύκολες αγορές. Δεν στοιχίζουν μια περιουσία και έτσι συσσωρεύονται στο ντουλάπι. Οι περισσότεροι έχουν τις αγαπημένες τους και συνηθίζουν να πίνουν τον καφέ τους σε αυτές. Οπότε, οι άλλες απλά πιάνουν χώρο.


Το σφουγγάρι
Το μόνο που έχετε να σκεφτείτε είναι πότε το αλλάξατε για τελευταία φορά. Αν δεν θυμάστε, τότε ήρθε η ώρα να το αλλάξετε.


Συσκευές που δεν χρησιμοποιείτε
Αρτοπαρασκευαστές, μηχανή ποπ-κορν και μαλλιού της γριάς, παγωτομηχανή. Τις είχατε αγοράσει γιατί ήταν της μόδας, της χρησιμοποιήσατε μια δυο φορές και μετά απλά σκονίζονται.


Βιβλία μαγειρικής
Αν έχετε να τα ανοίξετε πάνω από ένα χρόνο και αντί γι' αυτά βρίσκεται συνταγές στο Ιντερνετ, τι τα θέλετε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: