ΣΙΝΕ

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Aπό τη Βουλή... στις πασαρέλες!- Η Ραχήλ Μακρή φόρεσε νυφικό - (φωτό + βίντεο)

Αφού δεν κατάφερε να μπει στη Βουλή ανέβηκε στις...
πασαρέλες. 
Ο λόγος για την Ραχήλ Μακρή.

Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πιο πριν των ΑΝΕΛ, αφού πλέον δεν πηγαίνει στη βουλή και έχοντας ήδη κάνει, ούσα βουλευτίνα τότε μια υπέρλαμπρη φωτογράφιση ποζάροντας ως μοντέλο, τώρα ανέβηκε κανονικά και στην πασαρέλα. 


Μάλιστα, δεν φόρεσε ότι και ότι για να κάνει τα πρώτα της βήματα ως μοντέλο, αλλά νυφικό! Και αυτό γιατί συμμετείχε στην πασαρέλα που στήθηκε με αφορμή την έκθεση «Bridal Fashion Week».

Η πρώην βουλευτής, μιλώντας μετά το τέλος της επίδειξης στην εκπομπή «Το πρωινό», αναφέρθηκε στους επικριτές της και υποστήριξε ότι την χαρακτηρίζουν γραφική «χωρίς κανένα επιχείρημα, γιατί δεν έχουν να πουν κάτι άλλο».



Η κυρία Μακρή αποκάλυψε πως μπορεί να φαίνεται σκληρή, ωστόσο όταν πηγαίνει στο σπίτι της δεν είναι η γυναίκα αφέντρα, καθώς όπως είπε, με τον σύζυγο της έχουν ισότιμες σχέσεις.

Τα νυφικά και τα τούλια της «άνοιξαν» μάλλον και την όρεξη για τρίτο παιδί! Η κυρία Μακρή εξομολογήθηκε στην ίδια εκπομπή ότι σκεφτόταν σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνει τρίτο παιδί, αποκαλύπτοντας παράλληλα την επιθυμία της να υιοθετήσει ένα παιδάκι από τις περιοχές έχουν πληγεί από τον πόλεμο.

defencenet.gr