ΣΙΝΕ

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Πάτρα: Μάνα έφαγε το πολυτεκνικό επίδομα στα μπουζούκια - Χαμός όταν επέστρεψε σπίτι!

Παραπέμπει σε σενάρια επιστημονικής φαντασίας αλλά δεν είναι τίποτα λιγότερο από τη σκληρή πραγματικότητα και τον τρόπο με...
τον οποίο σε ορισμένες περιπτώσεις λειτουργούν κάποιες κατ ‘ ευφημισμό μητέρες

Πατρινή η οποία ζει στην περιοχή των συνόρων τις παραμονές των εορτών εισέπραξε το πολυτεκνικό επίδομα και το αξιοποίησε δεόντως.

Λίγες ώρες μετά την λήψη του επιδόματος η στοργική μητέρα φρόντισε να το κάνει φτερό στον άνεμο, καθώς άφησε τον σύζυγό της με τα τέσσερα ανήλικα παιδιά και κανόνισε να έχει νυχτερινή έξοδο με τις φίλες της.

Τα πιο ωραία ωστόσο συνέβηκαν το μεσημέρι της επόμενης ημέρας, όπου η γυναίκα αφού ξύπνησε μετά το ξενύχτι που είχε κάνει, πήγε σε συγγενικό της σπίτι και περιέγραψε το πόσο φανταστικά πέρασε στη νυχτερινή της έξοδο ζήτησε να δανείσουν εάν έχουν λίγο γάλα για τα παιδιά της καθώς δεν είχε επάνω της ευρω τσακιστό.

Όπως ήταν φυσικό οι έκπληκτοι συγγενείς αρνήθηκαν να δώσουν οτιδήποτε και της ζήτησαν να μην ξανά πατήσει το πόδι της στο σπίτι τους εάν δεν αλλάξει μυαλά

Η συνέχεια ωστόσο δόθηκε όταν επέστρεψε στο σπίτι της όπου εκεί την περίμενε ο άντρας της ο οποίος στο άκουσμα ότι δεν κράτησε τίποτα από αυτά που είχε πάρει από το επίδομα, έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν σκηνές απείρου κάλλους με την γυναίκα η οποία έχει αδυναμία στη νυχτερινή ζωή να καταφεύγει στο πατρικό της σπίτι προκομμένου να γλυτώσει.

patrastime.gr