ΣΙΝΕ

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Η ανησυχία της Μπέτυ Μπαζιάνα και το ταξίδι στην Κοζάνη

Από το άγχος της ξεχνά να πιει ακόμα και καφέ...

Και ενώ ο φοβερός και τρομερός Άρης στον εκρηκτικό Σκορπιό ψάχνει τρόπο να «ρίξει» τις «βόμβες» του και να φέρει τα πάνω- κάτω στην περιβάλλουσα ατμόσφαιρα, ο Ερμής κινούμενος ανάδρομος, στον πρακτικό και υπεύθυνο Αιγόκερω, φέρνει ανησυχίες για θέματα που έχουν να κάνουν με το «τι θα πει ο κόσμος» ή «πώς θα εδραιώσω το επαγγελματικό μου προφίλ».

Κάπως έτσι σύμφωνα με δημοσιεύματα το μυαλό της Μπέτυ Μπαζιάνα, η οποία διδάσκει στο Πανεπιστήμιο της Δυτικής Μακεδονίας, στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, μετά την ανάπαυλα των διακοπών, είναι στις φοιτητικές εξετάσεις.

Η σύζυγος του Πρωθυπουργού φέτος, για πρώτη φορά, θα πρέπει να εξετάσει και να βαθμολογήσει τους σπουδαστές και τις σπουδάστριές της και αυτό φαίνεται ότι την αγχώνει, σε σημείο που όπως γράφεται, φθάνοντας αεροπορικώς στην Κοζάνη (ντυμένη κάπως βαριά λόγω του κρύου) πήγε κατευθείαν στο μάθημά της, χωρίς καν να πιει καφέ.

Με τέτοιες «έγνοιες»... σίγουρα δεν θα γεράσει προ της ώρας της αλλά μπορεί να «χτίσει» πιο γρήγορα το πανεπιστημιακό της προφίλ.

Αλί από μας που η έγνοια μας είναι πως θα «μαζέψουμε» χρήματα για φώτα, νερά, τηλέφωνα...κλπ