ΣΙΝΕ

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

“Έφυγε” από την ζωή ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος

Η μεγάλη οικογένεια της Παναχαϊκής έχασε τον πιο ένθερμο οπαδό της και ιστορικό-ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Φιλάθλων “Κ. Δαβουρλής”, Βασίλη Θεοδωρόπουλο μετά από...
ανακοπή καρδιάς. Ο Βασίλης είχε αφιερώσει όλο την ζωή του στην αγαπημένη του ομάδα ενώ είχε υπάρξει και σπουδαίος ποδοσφαιριστής του Φωστήρα Οβρυάς τη δεκαετία 1970-1980.

Η Κηδεία του θα γείνει το μεσημέρι του Σαββάτου 2 Ιανουαρίου και ώρα 3 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στην Οβρυά.

Σε σχετική ανακοίνωση του Συνδεσμου Φιλάθλων Παναχαϊκής “Κ. Δαβουρλής” αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής:

“Ο” Μπακ” αφηνει την επιγεια ζωη, την οικογενεια του, τους συγγενεις του και ολους εμας τους φιλους του παιρνοντας την αγαπη ολων μας.

Εμεις οι καθημερινοι του φιλοι που για ολους ειχε εναν καλο λογο, εμεις ξερουμε οτι ο χωρισμος αυτος ειναι προσωρινος.

Γιατι Βασιλη οσο και να εισαι προετοιμασμενος να δεχθεις το θανατο, τελικα απεδειχθη με εσενα, οτι σε πιανει απροετοιμαστο, και σημερα το πρωι επεσε σαν κεραυνος σε ολους μας οταν εμαθαν την ειδηση της απωλειας σου.

Αυριο (σήμερα) το μεσημερι στις 3 μ.μ. στη εκκλησια της Οβρυας θα ειμαστε εκει για να σου πουμε ποσο πολυ σ’αγαπησαμε και ποσο σημαντικος φιλος ησουνα ολα αυτα τα χρονια απο τοτε που ιδρυσαμε το Συνδεσμο της αγαπημενης σου ομαδας, και να σε κατευοδοσουμε στο μεγαλο σου ταξιδι.”


press-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: