ΣΙΝΕ

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

«Ο Κατίδης έριξε τον παίκτη κάτω και τον βαρούσε με τα καρφιά του παπουτσιού στο κεφάλι»

Το απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον πρώην άσο της ΑΕΚ περιγράφει επιθετικός του Πυρσού ΠετριάςΣοκάρει η περιγραφή της επίθεσης του Γιώργου Κατίδη στον αμυντικό του Πυρσού Πετριάς. "Του έριξε κλωτσιά καρατέκα στο στήθος" – "Την έκανε πηδώντας τον φράκτη του γηπέδου"!

Μεγάλος θόρυβος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες, με αφορμή ένα επεισόδιο που δημιουργήθηκε στον αγώνα του πρωταθλήματος της Β΄ ΕΠΣ Πέλλας ανάμεσα στον Ηρακλή Αγίου Λουκά και τον Πυρσό Πετριάς, με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Κατίδη.

Ο πρώην άσος της ΑΕΚ, αν και διέψευσε το γεγονός στα social media, φέρεται να χτύπησε τρεις ποδοσφαιριστές της φιλοξενούμενης ομάδας και διέφυγε συλλήψεως.

Ο SportDog επικοινώνησε με επιθετικό του Πυρσού που επιβεβαίωσε ότι ο δράστης ήταν ο Κατίδης, ο οποίος αγωνίστηκε παράνομα στην αναμέτρηση του τοπικού πρωταθλήματος.

"Στο πρώτο ημίχρονο ο Άγιος Λουκάς ξεκίνησε με 10 παίκτες, γιατί τα παιδιά δε συμπλήρωναν 11άδα. Ο Κατίδης μπήκε στο 10΄ σαν 11ατος παίκτης αλλά στη... ζούλα. Δεν είχε δελτίο", μας είπε ο παίκτης που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του.

Πώς ξεκίνησε, όμως, το επεισόδιο; Όπως εξομολογείται ο ποδοσφαιριστής, "ο Κατίδης έκανε ένα πολύ σκληρό φάουλ. Γύρω στο 30΄ σε μία διεκδικίσιμη μπαλιά στον αέρα, σήκωσε ψηλά το πόδι του και χτύπησε αντιαθλητικά τον αμυντικό μας στο κεφάλι. Εμείς σε εκείνο το σημείο δεν αντιδράσαμε. Στο δεύτερο μέρος όμως σε μία παρόμοια φάση με τον ίδιο αμυντικό δέχτηκε αγκωνιά και έπεσε κάτω. Με το που σηκώθηκε, αρχικά έβρισε τον αμυντικό μας, λέγοντας, «τι κάνεις γ@μ@ το Χριστό σου μ@λ@κισμένο» και στη συνέχεια κινήθηκε απειλητικά κατά πάνω του, παρότι του ζήτησε συγγνώμη και του εξήγησε, ότι δεν το έκανε με πρόθεση".

Σε εκείνο το σημείο ξεκίνησε το χοντρό σκηνικό. "Όλα έγιναν σε κλάσματα δευτερολέπτου. Έτρεξε και του έριξε κλωτσιά... καρατέκα στο στήθος. Το παιδί έπεσε κάτω και τον βαρούσε με τα καρφιά του παπουτσιού στο κεφάλι. Εκεί τρέξαμε όλοι μαζί και προσπαθήσαμε να τους χωρίσουν. Εκεί έφαγαν άλλα δύο παιδιά μερικές ψιλές από τον Κατίδη στο κεφάλι", διηγείται ο αυτόπτης μάρτυρας του επεισοδίου.

Πώς έφυγε ο Κατίδης από το γήπεδο μετά απ΄ όλα αυτά; "Σηκώθηκε και έφυγε. Όχι σαν κύριος βέβαια. Πήδηξε από ένα φράκτη και μην τον είδατε... Ούτε καν από την πόρτα", λέει ο παίκτης της ομάδας της Πετριάς.

Όπως καταλαβαίνετε, το παιχνίδι δε συνεχίστηκε ποτέ. Διακόπηκε οριστικά στο 58ο λεπτό, μετά το επεισόδιο. Εξάλλου, ο Πυρσός είχε κάνει ήδη δύο αλλαγές και με τους τρεις τραυματίες που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο δεν μπορούσε να ολοκληρωθεί ο αγώνας. Τι γίνεται, όμως, με τους τραυματισμένους; "Το παιδί που χτυπούσε ο Κατίδης έχει πρόβλημα στο θώρακα και αιμάτωμα στο κεφάλι. Οι άλλοι δεν είναι τόσο σοβαρά".

Ο Πυρσός Πετριάς αναμένεται να κινηθεί κατά του Κατίδη, ο οποίος δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί την επικαιρότητα με τα καμώματά του. "Το συμβούλιο της ομάδας θα τον κυνηγήσουν, μέσω ΕΠΟ. Θέλουμε να τον τελειώσουμε. Δεν πρέπει τέτοιοι παίκτες να παίζουν ποδόσφαιρο. Είναι δυσφήμηση για το άθλημα", κατέληξε ο παίκτης.