ΣΙΝΕ

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Προσοχή! Η είδηση που πρέπει να διαβάσουν όλοι όσοι παρακολουθούν πορνό στο διαδίκτυο

Προσθήκη λεζάντας
Τον κίνδυνο να αποκαλυφθούν οι ντροπιαστικές (εφόσον διαρρεύσουν από την κλειδαρότρυπα της προσωπικής τους ζωής) προτιμήσεις και τα...
«βρόμικα» μυστικά τους, όταν αποφασίσουν να παρακολουθήσουν πορνό στο διαδίκτυο διατρέχουν όσοι χρησιμοποιούν έναν από τους τρεις δημοφιλέστερους browsers.

Και αυτό γιατί ο Charlie Horse, φοιτητής του Πανεπιστημίου του Τορόντο, δεν δίστασε χωρίς ίχνος ντροπής (και μπράβο του) να ενημερώσει όσους «συναθλητές» του αρέσκονται να προπονούνται… ατομικά μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή τους, καταγγέλλοντας ότι ο browser του άφησε πίσω ίχνη (τα οποία ξαναπέταξε μπροστά) από την «καυτή» περιήγησή του στο διαδίκτυο.

«Άνοιξα να παίξω ένα παιχνίδι όταν ξαφνικά πετάχτηκε στην οθόνη το ερωτικού περιεχομένου βίντεο που έβλεπα λίγα λεπτά πριν», υποστήριξε ο νεαρός Αμερικανός και όχι μόνο αυτό, αλλά και ότι χρησιμοποίησε καρτέλα «incognito» η οποία υποτίθεται «κρύβει» όλα τα ίχνη του σερφαρίσματος!

Μόνο που η κάρτα γραφικών του «άτακτου» φοιτητή φέρεται να αποθήκευσε μια εικόνα από το site ερωτικού περιεχομένου που επισκέφθηκε νωρίτερα, μαζί με πληροφορίες για το τι έβλεπε!

«Όποιος μοιράζεται έναν υπολογιστή με κάποιο άλλο άτομο ρισκάρει να αποκαλυφθούν οι ερωτικές προτιμήσεις του και αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα. Επιτρέπει στους χρήστες να κατασκοπεύουν ο ένας τον άλλο», ανέφερε ο Horse, καταλήγοντας: «Είναι κάποιο bug; Δεν ξέρω».

Όπως και να έχει, υποστηρίζει πως όποιος χρησιμοποιεί κοινόχρηστο υπολογιστή κινδυνεύει να εκτεθεί ανεπανόρθωτα αν πεταχτεί στην οθόνη κάτι που έβλεπε την ακατάλληλη στιγμή…