ΣΙΝΕ

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

«Σκότωσε» και τον άντρα της η σατανική μάνα του Πολύζου;

Καζάνι που βράζει είναι η τοπική κοινωνία της Κοζάνης μετά τις φριχτές αποκαλύψεις για τη δολοφονία του 23χρονου Κωστή Πολύζου.
Μετά το πρώτο σοκ οι κάτοικοι νιώθουν οργή,...

αγανάκτηση, αποτροπιασμό και αηδία και μαζί με αυτούς ολόκληρη η Ελλάδα αναρωτιέται…ΠΩΣ;

Πώς μια μάνα σκοτώνει το ίδιο της το σπλάχνο; Πώς μπορεί μετά την αποτρόπαιη πράξη της να παίζει τόσο θέατρο; Πώς είναι δυνατόν μια γυναίκα να επιλέγει τον εραστή της αντί για το παιδί της; Πώς; Πώς; Πώς;

Μήπως ο πατέρας του Κωστή δεν πέθανε από ανακοπή καρδιάς;
Στο μεταξύ τα κουτσομπολιά που λένε πως η σατανική κυρά Δέσποινα εκτός από Μήδεια (σκότωσε τα παιδιά της) είναι και Κλυταιμνήστρα (σκότωσε τον άντρα της Αγαμέμνονα), δίνουν και παίρνουν. Πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται αν τελικά εκτός από τον γιο, «έφαγε» και τον πρώτο της άντρα. Μήπως τελικά ο θάνατος του πατέρα του Κωστή δεν οφείλεται σε παθολογικά αίτια αλλά σε κάτι άλλο; Μήπως δεν πέθανε από ανακοπή αλλά δολοφονήθηκε;

Σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή ο βιολογικός πατέρας του Κωστή, έφυγε πριν από 15 χρόνια προδομένος από την καρδιά του. Όπως λένε οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ, ο άτυχος άνδρας «έσκασε» λίγες ώρες αφού αντίκρυσε στο κρεβάτι του σπιτιού του την γυναίκα του με τον εραστή της, δηλαδή την κυρά Δέσποινα με τον νυν άντρα της. ‘Οσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις λένε πως αφού τους έπιασε στα πράσα, ακολούθησε μεγάλος καυγάς.

Μπορεί να ξεκινήσει από το μηδέν νέα έρευνα;

Σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr, από τη στιγμή που υπάρχει παθολογικό αίτιο θανάτου, επισήμως ο φάκελος της υπόθεσης δεν μπορεί να ξανανοίξει. Για να γίνει αυτό πρέπει είτε να υπάρξει κάποιο νέο στοιχείο, είτε να γίνει καταγγελία από κάποιο άτομο του οικογενειακού και του στενού περιβάλλοντος του θανόντος. Αν συντρέξουν αυτές οι προϋποθέσεις τότε η Εισαγγελία μπορεί να ζητήσει να ξεκινήσει νέα έρευνα από το μηδέν, σαν δηλαδή ο άνθρωπος να πέθανε χθες και όχι πριν 15 χρόνια.

Όπως επισημαίνουν όσοι ειδικεύονται στις εργαστηριακές εξετάσεις, ακόμη και αν γίνει εκταφή των οστών του πατέρα Πολύζου, ακόμη και στα οστά βρεθούν ιστοί, είναι πολύ αμυδρές οι πιθανότητες να υπάρξουν ευρήματα που να οδηγούν σε ασφαλή συμπεράσματα.

Αν το ίδιο το σατανικό ζευγάρι δεν αποφασίσει να μιλήσει (επί του παρόντος μάνα και πατριός αρνούνται όλες τις κατηγορίες ακόμη και για τη δολοφονία του Κωστή) τότε είναι πολύ δύσκολο να ξετυλιχτεί το κουβάρι…και η υπόθεση θα πάρει τα χαρακτηριστικά του αστικού μύθου!


Δεν υπάρχουν σχόλια: