ΣΙΝΕ

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Ντροπή: Έλληνας λογιστής “επιτίθεται” σε Έλληνες στη Γερμανία Γερμανία

Ένα απίστευτο γεγονός συνέβη για άλλη μια φόρα μεταξύ Eλλήνων, οι όποιοι προσπαθούν να βλάψουν τους ομοεθνείς τους στη Γερμανία.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Allesgr.de, Έλληνας ομογενής, λογιστής στο επάγγελμα, ο οποίος το τελευταίο διάστημα δραστηριοποιείται και σε άλλους τομείς, επιτίθεται σε Έλληνες που διαμένουν στη Γερμανία, επειδή δεν του κάνουν τα «χατίρια».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με μια δημοσίευση που έγινε σε ομάδα του Facebook με θέμα την εργασία και τη διαβίωση των Ελλήνων στη Γερμανία, μέλος της σελίδας, ανάρτησε, την Παρασκευή 29.01.2016, ανακοίνωση, στην οποία ισχυρίζεται ότι κάποιος κύριος του «επιτέθηκε» λεκτικά με γραπτό προσωπικό μήνυμα στο Facebook, το οποίο αναφέρει: «Τους ρουφιάνους πάντοτε τους σιχαινόμουν και δε θέλω να έχω σχέση μαζί τους».


Δειτε όλη την ανακοίνωση όπως δημοσιεύτηκε στην ομάδα

Στην ανάρτηση της στο Facebook η κυρία αναφέρει ότι πριν κάποιες ημέρες έλαβε μια ειδοποίηση από το συγκεκριμένο κύριο, την οποία και μας έχει προωθήσει, αναφέροντας χαρακτηριστικά «Καλησπέρα Βασιλική μου η αγγελία που έβαλες δεν έχει ούτε καν τηλ. Επικοινωνίας. Πρόσεχε τις απατεωνιές. Γιατί είναι με φόρμα; Μπορεί ο άλλος να μην θέλει να στείλει τα προσωπικά δεδομένα στο άγνωστο».


Όταν λοιπόν η ομάδα του Αllesgr.de έλαβε αυτό το μήνυμα, ακριβώς για να ξεκαθαρίσει τη θέση της, ανάρτησε επίσημη δημοσίευση, η οποία εξηγούσε και απαντούσε στην απορία που είχε ο κύριος αν και δεν ήρθε σε επαφή μαζί μας, αλλά προτίμησε να δυσφημίσει τη σελίδα μας σε πολλές ομάδες στο Facebook, που ασχολούνται με θέματα Ελλήνων στη Γερμανία.

Διαβάστε την επίσημη δημοσίευση του Allegr.de εδώ

Αυτό που μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι το τελευταίο διάστημα κυκλοφορεί ένα ψεύτικο προφίλ σε αυτές τις ομάδες, το οποίο προσπαθεί με κάθε τρόπο να βλάψει τη φήμη του Αllesgr.de.

Μήπως όλα αυτά εξηγούν το θέμα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες; Μήπως το ψεύτικο αυτό προφίλ έχει κάποια σχέση με το συγκεκριμένο κύριο; Αυτό το ερώτημα δυστυχώς δεν είμαστε σε θέση να το απαντήσουμε.

Ο κύριος αυτός σύμφωνα με ερεύνα που διεξήχθη από την ομάδα του Allesgr.de, στέλνει παρόμοια μηνύματα, εκβιάζει και μηνύει Έλληνες της Γερμανίας, οι οποίοι αντιστέκονται και δε δέχονται στο «πιάτο» ό,τι πληροφορία τους σερβίρει.

Ο άνθρωπος αυτός είναι διπρόσωπος και ενώ στην αρχή παρουσιάζεται σαν σωτήρας των Ελλήνων, τελικά βλάπτει ανθρώπους, οι οποίοι τον εμπιστεύονται. Γι αυτό λοιπόν θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή όλων των Ελλήνων στη Γερμανία, οι οποίοι ζητούν βοήθεια από τέτοιου είδους ανθρώπους.

Σκοπός του Allesgr.de είναι να καταγράψει την επικρατούσα κατάσταση της κοινωνίας των Ελλήνων στη Γερμανία (όσο σκληρή και να είναι}, και να σταθεί στο πλευρό όλων αυτών που πραγματικά αγωνίζονται για ένα καλύτερο αύριο και όχι αυτών που τους χαλιναγωγούν και τους εκμεταλλεύονται.

Εάν κάποιος έχει πέσει θύμα τέτοιων επιτηδείων παρακαλείται να επικοινωνήσει με το δημοσιογραφικό τμήμα του Allesgr.de μέσω τηλεφώνου στο 015231075305 ή στο blog@allesgr.de

Γιατί όλοι μαζί μπορούμε!