ΣΙΝΕ

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Υπέφερε από λοιμώξεις αλλά αυτό που ανακάλυψαν οι γιατροί θα σας τρομάξει

Από θαύμα και μόνο ζει ένας 42χρονος Αργεντίνος, ο οποίος αν και υπέφερε εδώ και μήνες από υποτροπιάζουσες λοιμώξεις δεν του πέρασε από...
το μυαλό αυτό που του είπαν οι γιατροί. Όταν, λοιπόν, πήγαν να τον εξετάσουν οι γιατροί ανακάλυψαν μία οδοντογλυφίδα στην καρδιά του, την οποία είχε καταπιεί δύο χρόνια νωρίτερα χωρίς να το έχει καταλάβει.

«Γνωρίζαμε ότι έπρεπε να αφαιρέσουμε ένα ξένο σώμα, πίστευα ότι επρόκειτο για έναν καθετήρα. Όταν είπα στα μέλη της ομάδας ότι ήταν μια ξύλινη οδοντογλυφίδα, δε με πίστευαν. Μου είπαν: «πρέπει να πάρεις τη σύνταξή σου», «έχεις τρελαθεί»» περιέγραψε ο χειρουργός Φερνάνδο Σιτσέρο.

Ο γιατρός εξήγησε ότι η οδοντογλυφίδα είχε σταδιακά περάσει από το πεπτικό σύστημα στο αίμα προτού καταλήξει στην καρδιά.

«Από τύχη, προσέθεσε, ο άνδρας ήταν υγιής και εύρωστος».

«Πέρασα 6 μήνες μεταξύ νοσοκομείου και του σπιτιού μου, ένιωθα ότι κάτι μου τσιμπάει την καρδιά» είπε ο Οράθιο Βιδέλα μπροστά από το νοσοκομείο Fernandez του Μπουένο Άιρες, εμφανώς ανακουφισμένος και χαμογελαστός.

Τους τελευταίους μήνες ο ασθενής έχασε 7 κιλά.

«Είχα πολύ πυρετό και οι γιατροί δε γνώριζαν από τι έπασχα» σημείωσε.

«Πρέπει να μασάω καλύτερα» υπογράμμισε χαριτολογώντας στους δημοσιογράφους.

Σύμφωνα με τον δρ. Σιτσέρο, άλλα δύο παρόμοια περιστατικά έχουν καταγραφθεί στα ιατρικά χρονικά. Το 1972 στην Ιαπωνία και πριν από 5 χρόνια στην Κίνα.

newsone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: