ΣΙΝΕ

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Την παράτησε στην εκκλησία και ήταν ότι καλύτερο της συνέβη (εικόνες)

Η Κέιτι πούλησε τα πάντα και βγάζει χρήματα κάνοντας το γύρο του κόσμου

Όλα του γάμου δύσκολα και η νύφη… παρατημένη.

Η Κέιτι Κόλινς από το Μάντσεστερ έζησε τον εφιάλτη της απόρριψης όταν ο μέλλων σύζυγός της ματαίωσε το γάμο τους την τελευταία στιγμή. Η 30χρονη Βρετανή μάζεψε τα «κομμάτια» της και πήρε αποφάσεις ζωής. Παράτησε τη δουλειά, πούλησε το σπίτι και το αυτοκίνητό της και αγόρασε ένα αεροπορικό εισιτήριο χωρίς επιστροφή για τη νοτιοανατολική Ασία. Τρία χρόνια μετά και έχοντας ταξιδέψει σε χώρες όπως η Ταϊλάνδη, το Νεπάλ, η Ινδία η Κέιτι δηλώνει ότι ζει το απόλυτο όνειρο και ότι θα συνεχίσει να κάνει το γύρο του κόσμου.
Η δε ματαίωση του γάμου έγινε η αφορμή να εκπληρώσει ένα ακόμα παιδικό της όνειρο: να γίνει συγγραφέας. Μόλις πρόσφατα η Κέιτι Κόλινς σύναψε τριετές συμβόλαιο με γνωστό εκδοτικό οίκο, ο οποίος εκδίδει το πρώτο της βιβλίο με τίτλο «Το ταξιδιωτικό κλαμπ των μοναχικών καρδιών», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιανουαρίου. Το βιβλίο έχει τη μορφή ενός ταξιδιωτικού ημερολογίου και η Κέιτι ευελπιστεί να γίνει μια νέα «Μπρίτζετ Τζόουνς». Ειρωνεία της τύχης; Το τηλεφώνημα για το συμβόλαιο έγινε την ημέρα που η Κέιτι θα γιόρταζε την τρίτη επέτειο του γάμου της.
Αρχικά έγραφε καθημερινά στο μπλογκ της και είχε ανταπόκριση από πολύ κόσμο που την έβλεπαν ως πηγή έμπνευσης για τη ζωή τους. Στη συνέχεια ξεκίνησε να γράφει μερικά κεφάλαια ενώ το ταξίδι της την οδήγησε σε ένα μικρό ψαροχώρι στο βόρειο τμήμα της Γαλλίας, όπου δίδασκε αγγλικά.
«Η απόφαση του φίλου μου ήταν καταστροφική για εμένα εκείνη την εποχή ωστόσο μου έδωσε την αφύπνιση που χρειαζόμουν. Είχα μια καλή δουλειά, ένα υπέροχο σπίτι και ζούσα μια άνετη ζωή, αλλά δεν είχα την περιπέτεια. Ταξίδεψα σε όλο τον κόσμο και ευτυχώς αυτό απέδωσε», λέει χαρακτηριστικά.

«Παρόλο που ζούσα απίστευτες εμπειρίες, όπως το Ταζ Μαχάλ ή να κάνω πεζοπορία στα Ιμαλάια, είχα ακόμα ανάμικτα συναισθήματα για τη ζωή που έχασα. Ο έγγαμος βίος ήταν κάτι που ήθελα να ζήσω. Και μετά σκέφτηκα: κι αν αυτή είναι μια τελευταία ευκαιρία για να αναθεωρήσω τα πάντα και να ξαναβρώ τον εαυτό μου», λέει η Κέιτι Κόλινς, η οποία έχει πτυχίο Αγγλικής Γλώσσας και Δημοσιογραφίας και εργαζόταν στον τομέα των Δημοσίων Σχέσεων του αεροδρομίου του Μάντσεστερ. Σήμερα εργάζεται ως δασκάλα αγγλικών στη βόρεια Γαλλία, ενώ πριν από έξι μήνες είχε κάνει το γύρο της νότιας Αμερικής.



athensvoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: