ΣΙΝΕ

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση ο κομμωτής Π. Καλλίτσης

Σε σοβαρή κατάσταση, αλλά έχοντας αποφύγει τον κίνδυνο νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Γ. Γεννηματάς ο γνωστός κομμωτής και...
makeup artist των επωνύμων, Πάνος Καλλίτσης. «Θυμάμαι ότι η πρώτη σφαίρα που πέτυχε τον Πάνο ήταν στο στήθος, γιατί υπέφερε» ανέφερε σε δηλώσεις της η σύζυγος του κομμωτή, Έλενα Χριστοπούλου.

Το περιστατικό συνέβη, όπως ανέφερε η ίδια, περίπου στις 8-8.30 το βράδυ του Σαββάτου στον περιφερειακό του Λυκαβηττού, την ώρα που επέστρεφαν στο σπίτι τους, μετά τη δουλειά, κάτι που κάνει την αστυνομία να πιστεύει πως ίσως πρόκειται για πρόσωπα από το ευρύτερο κοινωνικό τους περιβάλλον, που γνώριζαν πότε τελειώνουν τη δουλειά και ότι έχουν τις εισπράξεις μαζί τους.



Newsbomb.gr


ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ: Πώς περιγράφει την στιγμή της επίθεσης η γυναίκα του Π. Καλλίτση

Λίγα λεπτά πριν επισκεφτεί τον σύζυγο της Π. Καλλίτση στο Νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς η Έλενα Χριστοπούλου, εξιστόρησε τις δραματικές στιγμές που έζησε το βράδυ του Σαββάτου, όταν δυο ένοπλοι που είχαν στήσει καρτέρι στο γκαράζ της πολυκατοικίας που διαμένουν, άνοιξαν πυρ.

Σοκαρισμένη η Ε. Χριστοπούλου δηλώνει «πυροβόλησαν τον Πάνο πρώτα στο στήθος, και ενώ αυτός υπέφερε , προσπάθησε να με προστατεύσει