ΣΙΝΕ

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Σίλβα σε βεντέτα της ομάδας: Δε σε υπολογίζω, φύγε!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αποφάσισε ο ίδιος να γνωστοποιήσει σε κορυφαίο όνομα των πρωταθλητών ότι δεν τον έχει στα πλάνα του και...
πως πρέπει να την κάνει τον Γενάρη.

Ο Μάρκο Σίλβα έχει πάρει τις αποφάσεις του σχετικά με τους παίκτες που θα αποχωρήσουν από τον Ολυμπιακό τον Γενάρη. Και μάλιστα έχει διαμηνύσει στη διοίκηση ποιους ποδοσφαιριστές δεν συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του.

Στη μαύρη λίστα του Πορτογάλου βρίσκεται κι ένας παίκτης που θεωρείται από τις βεντέτες του συλλόγου, καθώς έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα. Και επειδή πρόκειται για ποδοσφαιριστή που βρίσκεται χρόνια στον Ολυμπιακό, ο τεχνικός των πρωταθλητών θέλησε να του γνωστοποιησει ο ίδιος ότι δεν τον υπολογίζει.

Ο λόγος για τον Γιάννη Μανιάτη που ήδη ψάχνεται για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Όπως αποκαλύπτει η στήλη "SportDog Penalty", ο Μάρκο Σίλβα δεν ήθελε να μάθει από τη διοίκηση ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού ότι παραχωρείται και φρόντισε να έχει μαζί του τετ α τετ για να του γνωστοποιήσει την απόφασή του.

Στην κουβέντα που είχαν ο Πορτογάλος του εξήγησε γιατί δεν τον συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του και του πρότεινε να παίξει δανεικός σε κάποια ομάδα του εξωτερικού, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να βρει αγωνιστικό ρυθμό, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Μία κίνηση, βεβαίως, που τιμάει τον προπονητή του Ολυμπιακού, ο οποίος έδειξε ότι ξέρει να σέβεται τις μεγάλες προσωπικότητες της ομάδας, ακόμα κι αν δεν τις υπολογίζει.

sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: