ΣΙΝΕ

Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016

Φρίκη! Είχαν κλειδωμένο τον αδελφό τους στον περιστερώνα για χρόνια για να του παίρνουν τη σύνταξη

Αποστεωμένος, γυμνός και βρώμικος βρέθηκε ένας 59χρονος, μέσα σε περιστερώνα στη Σεβίλη, όπου τον είχαν...
κλείσει τα αδέλφια του για να του παίρνουν τη σύνταξη. Το στρώμα του ήταν γεμάτο από τα περιττώματα του.

Ο 59χρονος που προσδιορίζεται ως Κάρλος RR, φέρεται να έμενε για χρόνια κλειδωμένος στο μικροσκοπικό τριών τετραγωνικών μέτρων δωμάτιο στο πατρικό του σπίτι.

Η αστυνομία συνέλαβε τον αδελφό του άνδρα, 76 ετών, και την αδελφή του 61, για την φυλάκιση του μικρότερου αδελφού τους, ο οποίος υπέστη σοβαρή εγκεφαλική βλάβη, σύμφωνα με δημοσιεύματα τοπικών Μέσων. Η διανοητική αναπηρία του άνδρα προήλθε από ένα άγνωστο περιστατικό όταν ήταν «πολύ νέος», σύμφωνα με την El Pais.

Οι ντόπιοι είπαν ότι έβλεπαν παλιότερα τον Κάρλος να περπατά με ένα «ιδιαίτερο» βάδισμα και με ένα τσιγάρο να κρέμεται στο στόμα του. Όταν εξαφανίστηκε και ρώτησαν τα αδέλφια του πού είναι, εκείνα τους είπαν ότι είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την αστυνομία τα δύο αδέλφια φυλάκισαν τον 59χρονο για να του παίρνουν τη σύνταξη των χιλίων ευρώ που του χορηγήθηκε όταν προκλήθηκε η εγκεφαλική βλάβη εδώ και πολλά χρόνια.

Η αστυνομία ανακάλυψε τυχαία τι συνέβαινε όταν ο 76χρονος αδελφός μέθυσε και προκάλεσε επεισόδιο στο κέντρο της πόλης. Η αστυνομία τον συνόδευσε ως το σπίτι και τράβηξε την προσοχή των αστυνομικών η κλειδωμένη πόρτα. Πίσω από αυτή την πόρτα βρήκαν κι άλλη μία κλειδωμένη πόρτα και μια ερειπωμένη σκάλα που οδηγούσε στο πατάρι. Εκεί βρήκαν τον Κάρλος γυμνό, βρώμικο και γεμάτο πληγές.

Στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε για θεραπεία για τον υποσιτισμό και τις λοιμώξεις οι γιατροί ανακάλυψαν ότι δεν είχε υποβληθεί σε ιατρική εξέταση εδώ και 20 χρόνια, διάστημα μέσα στο οποίο η κατάστασή του επιδεινώθηκε σημαντικά.

Ο αδελφός και η αδελφή του συνελήφθησαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: