ΣΙΝΕ

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Συγχαρητήριο μήνυμα του Νίκου Κ. Ακριτίδη – Διευθυντή του ΕΣΥ για την Α.Ε.ΠΟΝΤΙΩΝ

Αξιζουν συχαρητηρια για την μεγαλη προσπαθεια που καταβαλλουν οι αδελφοι Ντιγκου και ο Γρηγορης Παπαδοπουλος να κρατησουν την ομαδα τους την ΑΕ Ποντιων στην τεταρτη εθνικη κατηγορια.

Και το καταφερνουν χαρι στην αγαπη τους για το χωριο και το ποδοσφαιρο της περιοχης γενικοτερα του οποιου αποτελουν τον κυριο εκπροσωπο τα τελευταια χρονια Στην αξιοζηλευτη αυτή τους παροσπαθεια πρεπει να βοηθησουν ολοι οσοι αγαπουν το ποδοσφαιρο ανεξαρτητα αν είναι κατοικοι του χωριου γιατι η ομαδα αυτή εκροσωπει όχι μονο το χωριο αλλα ολοκληρο το νομο. 

Ο μεγαλος και καθημερινος αγωνας αυτων που ηγουνται της ομαδας δινει το παραδειγμα που μπορει να φτασει μια ομαδα ενός μικρου χωριου όταν υπαρχει αγαπη για το χωριο και το ποδοσφαιρο Ταυτοχρονα δινει οραμα και προοπτικη σε οσους θελουν να συμμετασχουν στην μεγαλη αυτή προσπαθεια.

 Καταφεραν να καταστησουν την ομαδα τους γνωστη στο πανελληνιο αφου πρωτα δημιουργησαν γηπεδο στολιδι εκει που καποτε περισσευαν οι πετρες και τα αγκαθια Εμεις από μακρια ειμαστε υποστηρικτες της ομαδας προβαλλοντας την με κάθε τροπο διαφημιζοντας την αλλα και αναγνωριζοντας την υπερμετρη προσπαθεια των ηγητορων της και όχι βουβοι και κακομοιροι.

Η περισινη αδυναμια ανοδου στην τριτη εθνικη κατηγορια ηταν μια σημαντικη επιτυχια αν αναλογιστει κανεις το μεγεθος του εγχειρηματος.Φετος με την υπαρχουσα εμπειρια της ομαδας τιποτε δεν φανταζει ακατορθωτο.Ας βοηθησουμε ολοι για να κανουμε το ονειρο των ανθρωπων της ομαδας πραγματικοτητα.

Ν Κ ΑκριτιδηςΔιευθυντης ΕΣΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: