ΣΙΝΕ

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Τόσο καιρό βγάζετε τα φρύδια σας ΛΑΘΟΣ! Δείτε το σωστό τρόπο!

Ο λόγος για να έχετε τέλεια φρύδια είναι σχετικά απλός: τα τέλεια σχηματισμένα φρύδια ισορροπούν τα χαρακτηριστικά του προσώπου και ...
πλαισιώνουν τα όμορφα μάτια σας.

Τώρα που το ξέρετε αυτό, δε θέλετε τέλεια φρύδια; Ορίστε ο τρόπος για να το καταφέρετε μόνοι σας:

1. Γυρίστε το τσιμπιδάκι ανάποδα
Χρησιμοποιώντας την άλλη άκρη, τοποθετήστε το τσιμπιδάκι κάθετα παράλληλα με τη μύτη σας. Το σημείο όπου η άκρη συναντά το φρύδι είναι η φυσική του άκρη. Να το θυμάστε!

2. Πάρτε ένα μολύβι
Ενώ κάνετε το πρώτο βήμα, χρησιμοποιήστε ένα μολύβι για τα φρύδια για να σχεδιάσετε την κάθετη γραμμή στην αρχή κάθε φρυδιού. Μετά δείτε αν περισσεύουν τρίχες έξω από τη γραμμή και βγάλτε τις.

3. Βγάλτε τις τρίχες σωστά
Πρέπει να είστε προσεκτικοί! Βεβαιωθείτε ότι έχετε πιάσει την τρίχα από τη ρίζα και μετά τραβήξτε αργά. Μην τραβάτε με δύναμη!

4. Βρείτε που πρέπει να τελειώνει το φρύδι
Αναποδογυρίστε πάλι το τσιμπιδάκι. Τώρα τοποθετήστε την ανοιχτή άκρη στη βάση του ρουθουνιού. Ακουμπήστε τα τσιμπιδάκι στο πρόσωπο σας και τοποθετήστε το σε μία ευθεία γραμμή που να περνά από την εξωτερική γωνία του ματιού (δείτε και στην εικόνα πώς να το κάνετε). Σημειώστε αυτό το σημείο.

5. Καθαρίστε
Μόλις βρείτε την άκρη του φρυδιού, μπορείτε να βγάλετε ό, τι περισσεύει. Προσοχή, τραβήξτε απαλά! Έτσι θα καταφέρετε να κάνετε την άκρη να μοιάζει κάπως έτσι!

6. Επιλέξτε το πάχος που θέλετε
Ξεκινήστε από το κάτω μέρος του πιο χοντρού σημείου του φρυδιού. Χρησιμοποιήστε ένα μολύβι για να βάλετε σημάδι. Από αυτό το σημείο, τραβήξτε μια γραμμή στο κάτω μέρος του φρυδιού. Η γραμμή θα πρέπει να ακολουθεί το φυσικό σχήμα του φρυδιού.

7. Βγάλτε ό, τι περισσεύει

8. Όταν τελειώσετε το φρύδι σας θα πρέπει να έχει πάχος περίπου 6 με 12 χιλιοστά στο πιο χοντρό σημείο, ανάλογα με το πώς το θέλετε και το σχήμα του προσώπου σας.
9. Δώστε σχήμα στην καμπύλη
Η καμπύλη θα πρέπει να ξεκινά από την εξωτερική άκρη της ίριδας και να ακουμπά στο κόκκαλο. Βάλτε σημάδι γι’ αυτό το σημείο. Απομακρύνεται όλες τις τρίχες που περισσεύουν από κάτω.

10. Τσεκάρετε μήπως κάνατε κάποιο λάθος
Αν με το βγάλσιμο αφαιρέσατε λίγες τρίχες παραπάνω, με ένα μολύβι σχεδιάστε μερικές (προς τη φορά των τριχών).
11. Τονίστε τα με ένα μολύβι
12. Περάστε ένα τζελ για τελείωμα.