ΣΙΝΕ

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΒΛΙΟΤΟΠΟ τον ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ

Μετά από πρόταση του βιβλιόφιλου κοινού που αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή τον Βιβλιότοπο - Bazaar, παρατείνεται η λειτουργία του τον Ιανουάριο.



Στο πιο κεντρικό, κομβικό σημείο της πόλης στη Βενιζέλου 30 (πρώην ράδιο Κορασίδη) και στο μέσον περίπου των οδών Τσιμισκή και Ερμού, υποδεχόμαστε όλους τους βιβλιόφιλους μικρούς και μεγάλους το 2016, στον υπέροχο χώρο του βιβλίου και του πολιτισμού που δημιουργήθηκε για να βοηθήσουμε ως φορέας και λόγω της οικονομικής κρίσης τους επισκέπτες, να αγοράζουν βιβλία της αρεσκείας τους σε πολύ χαμηλές τιμές.

Οι λάτρεις του βιβλίου μπορούν να προμηθεύονται και νέους τίτλους που παραλαμβάνει ο Βιβλιότοπος καθημερινά για να καλυφθούν οι προτιμήσεις των επισκεπτών.

Με τιμές, που ξεκινούν από 0,50 λεπτά, 1,00 -2,00, 3,00 ευρώ… μπορείτε να βρείτε βιβλία ιστορικά, παιδικά, ελληνικής και ξένης λογοτεχνίας, εκπαιδευτικά, θεατρικά, φιλοσοφικά, μελέτες, ποίηση, δοκίμια, ταξιδιωτικοί οδηγοί, μαγειρικής, ιατρικοί οδηγοί, λεξικά, ψυχολογίας, διαστημικά μυστηρίου, μουσική βιβλιοθήκη, παραμύθια, βιβλία πάζλ, παραψυχολογία, ακαδημαϊκά, πανεπιστημιακά, γραμματικής, θεολογικά κ.ά. .

Επίσης θα βρείτε γιορτινά και χριστουγεννιάτικα βιβλία με όμορφες εικόνες από κλασικά παραμύθια σε πολύ μεγάλη ποικιλία.

Το πολιτιστικό διαχρονικό αγαθό που είναι το βιβλίο μπορεί να γίνει το καλύτερο και οικονομικότερο δώρο σε αγαπημένα μας πρόσωπα και κυρίως στα παιδιά

Με περισσότερα από 500.000 βιβλία και με συμμετοχή 130 εκδοτών από όλη την Ελλάδα ο Βιβλιότοπος – Bazaar είναι ανοικτά καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Χιλιάδες φθηνά βιβλία για όλους,
στηρίζουμε το βιβλίο,
αγαπάμε το διάβασμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: