ΣΙΝΕ

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Ο άνθρωπος με τα περισσότερα δάχτυλα στον κόσμο

Έχει 28 δάχτυλα και το… ρεκόρ Γκίνες

Ένας Ινδός ξυλουργός, κατέχει το ρεκόρ Γκίνες καθώς θεωρείται ότι ...

έχει τα περισσότερα δάχτυλα στον κόσμο. Έχει συνολικά 28 δάχτυλα στα χέρια και στα πόδια και αυτό που τον απασχολεί περισσότερο είναι ότι φοβάται μην κόψει κάποιο δάχτυλο κατά λάθος εν ώρα εργασίας.

Ο Devendra Suthar από τη δυτική Ινδία είναι 43 ετών και πάσχει από πολυδακτυλισμό. Έχει επτά δάχτυλα σε κάθε χέρι και επτά δάχτυλα σε κάθε πόδι ενώ δύο από τα δάχτυλα των ποδιών του είναι ενωμένα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail, που αναφέρει την ιστορία του, πολλοί άνθρωποι φτάνουν από μακριά μαζί με τα παιδιά τους για να τον γνωρίσουν και αυτός απολαμβάνει αυτή την προσοχή που λαμβάνει.

Ο ίδιος μιλώντας γι’ αυτό είπε: «Λόγω των δακτύλων μου πολλοί άνθρωποι που έρχονται εδώ μου συμπεριφέρονται σαν να είμαι μια διασημότητα. Έρχονται να με δουν και η προσοχή που μου δείχνουν με κάνει να αισθάνομαι ιδιαίτερος. Τα παιδιά γελάνε όταν με βλέπουν να κάνω αστεία κόλπα με τα δάχτυλά μου. Η έκφραση στο πρόσωπό τους όταν βλέπουν τα δάχτυλα των ποδιών μου είναι ανεκτίμητη. Χάρη στα δάχτυλά μου εγώ έχω γίνει ένας διάσημος άνθρωπος. Θεωρώ ότι τα παραπάνω δάχτυλα των ποδιών μου είναι σίγουρα τυχερά για μένα και δεν θέλω να τα κόψω».

Ωστόσο όπως λέει ο ίδιος αυτή η κατάσταση του δημιουργεί και κάποια προβλήματα κυρίως στην εργασία του. Ο ίδιος αναφέρει ότι το να έχεις παραπάνω δάχτυλα στα χέρια και να πρέπει να δουλέψεις με αυτά δημιουργεί μια μεγαλύτερη δυσκολία. Παραδέχεται μάλιστα ότι είναι σε «επιφυλακή» όλη την ώρα μήπως κατά λάθος κόψει κάποιο. Ο ίδιος λέει χαρακτηριστικά: «Τα επιπλέον δάχτυλα των χεριών μου και των ποδιών μου σίγουρα αποτελούν ένα πρόβλημα για μένα κατά διαστήματα. Είμαι ένας ξυλουργός και χρησιμοποιώ κυρίως πριόνι και σφυρί. Έτσι πάντα πρέπει να είμαι προσεκτικός για να αποφύγω να κόψω κατά λάθος κάποιο από τα δάχτυλα μου».

Δείτε τις φωτογραφίες…








fanpage.gr