ΣΙΝΕ

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Βίντεο: Της έκανε πρόταση γάμου υπό την… απειλή όπλου!

Ευτυχώς για τον νεαρό αστυνομικό η κοπέλα παρά το σοκ που υπέστη απάντησε ...
καταφατικά

Μια τουλάχιστον ασυνήθιστη ιδέα είχε ένας Ρώσος αστυνομικός για να κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του καθώς μαζί με συναδέλφους του αποφάσισαν να στήσουν μια «επιχείρηση» της αντιτρομοκρατικής προκειμένου να τη ζητήσει να τον παντρευτεί.

Έντρομη η κοπέλα είδε ξαφνικά τέσσερις μαυροντυμένους άντρες να σταματούν το όχημα στο οποίο επέβαινε και με προτεταμένα τα όπλα να της ζητούν να αποβιβαστει από αυτό προκειμένου να προχωρήσουν σε έλεγχο.

Καθώς στεκόταν παγωμένη με τα χέρια ακουμπισμένα πάνω στο καπό του αυτοκινήτου η κοπέλα είδε ξαφνικά έναν από τους μασκοφόρους να τις δίνει μπαλόνια ενώ ένας δεύτερος γονάτισε μπροστά της λέγοντας της: Θα με παντρευτείς;

Σοκαρισμένη η κοπέλα και με δάκρυα στα μάτια – χωρίς να μπορεί κανείς να ξέρει αν ήταν από χαρά ή από το φόβο που πέρασε – μετά από λίγα δευτερόλεπτα του απάντησε: Ναι θα σε παντρευτώ.

Αυτό που δεν ξέρει το ζευγάρι, ωστόσο, είναι αν μετά τη φάρσα αυτή ο μέλλων σύζυγος θα εξακολουθήσει να εργάζεται ως αστυνομικός καθώς όπως μεταδίδουν ρωσικά μέσα ενημέρωσης οι αξιωματικοί της ρωσικής αστυνομίας δεν χάρηκαν πολύ με την «επιχείρηση» αυτή.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: