ΣΙΝΕ

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Κατερίνα Στανίση:Δεν θα πιστεύετε το νέο επαγγελματικό της βήμα

Δεν σταματά να μας εκπλήσσει η Κατερίνα Στανίση, αφού δε διστάζει να δοκιμάσει νέα πράγματα παρά το γεγονός του ότι είναι μία από τις πιο καταξιωμένες λαϊκές τραγουδίστριες.

Τι έκανε;

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ, αποκάλυψε πως άνοιξε παιδότοπο μαζί με τον αδερφό της: «Είναι ένας παιδότοπος, ωραίος, ζεστός χώρος και μόνο που είναι εκεί τα παιδάκια, γίνομαι κι εγώ παιδί. Αγαπάω πολύ τα παιδιά. Γονείς και παιδιά περνάνε όμορφα και είμαστε όλοι μια παρέα. Εκεί βρίσκεται ο αδελφός μου, ο Ανδρέας, με την οικογένεια του, εγώ δεν είμαι κάθε μέρα εκεί. Τώρα ξεκίνησε. Μέσα υπάρχει ντισκοτέκ, όπου χορεύουν και τραγουδάνε τα παιδιά, έχει ειδικευμένο προσωπικό».

Γιατί παιδότοπο; «Δεν είχαμε σκοπό με τον αδελφό μου να κάνουμε παιδότοπο, αλλά μας παρακίνησε ο μικρός μου ανιψιός, ο Ανδρέας, που είναι 3 χρονών. Είναι ένα παιδί που μας έχει τρελάνει, μας έχει αναζωογονήσει, μας έδωσε φτερά, μας έβγαλε από το καβούκι μας. Είναι ένα αξιολάτρευτο μωρό. Βρίσκεται στο Παλαιό Φάληρο, υπάρχει προσέλευση και ο κόσμος το έχει αγαπήσει και θα το ενισχύσει περισσότερο με την πορεία του χρόνου» απάντησε η Στανίση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: