ΣΙΝΕ

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Το άγνωστο τηλεφώνημα του Κυριάκου στον Τζιτζικώστα

Στο φως έρχεται το άγνωστο τηλεφώνημα του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Απόστολο Τζιτζικώστα, τη στιγμή που...
οι δύο πλευρές φαίνεται να βρίσκονται περισσότερα κοντά μεταξύ τους, παρά ο κύριος Τζιτζικώστας με τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

Το συγκεκριμένο τηλεφώνημα πραγματοποιήθηκε μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας για τον α' γύρο. Τότε ο κύριος Μητσοτάκης του τόνισε ότι ο πολιτικός τους λόγος είναι πανομοιότυπος και σε ό,τι αφορά την επόμενη ημέρα στη Νέα Δημοκρατία, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η Realnews.

O περιφερειάρχης από την πλευρά του φάνηκε να συμφωνεί με αρκετά από αυτά που του είπε ο ανθυποψήφιός του, ωστόσο δεν εμφανίζεται διατεθειμένος να κάνει καμία δημόσια δήλωση στήριξης, προς το παρόν τουλάχιστον.

Επιπλέον ο κύριος Τζιτζικώστας καλείται να ανασυνταχθεί μετά τον "πόλεμο", που όπως ο ίδιος υποστηρίζει του εξαπέλυσε ο Κώστας Καραμανλής στην Κεντρική Μακεδονία. Εκεί όπου όπως θεωρεί βρίσκεται το κάστρο του, και πήρε μετά βίας τελικά την πρωτιά με... δάκτυλο Καραμανλή. Παρόλ' αυτά μέχρι στιγμής κρατάει στάση αναμονής χωρίς να αντιταχθεί ευθέως στο καραμανλικό μπλοκ μέχρι αυτή την ώρα.

Ο πρώην πρωθυπουργός, φαίνεται ενοχλημένος μεν από την απείθεια Τζιτζικώστα, χωρίς παρόλ' αυτά να προτίθεται να μιλήσει μαζί του στο τηλέφωνο προκειμένου να του ζητήσει να στηρίξει Μεϊμαράκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: