ΣΙΝΕ

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Πιλότος έκανε «πάρτι» με πορνοστάρ την ώρα της πτήσης! ΒΙΝΤΕΟ

H πρώην πορνοσταρ Chloe Mafia, την οποία το ευρύ κοινό γνώρισε από το X- Factor φαίνεται να έγινε η αφορμή, ώστε να αφαιρεθεί η άδεια ενός πιλότου από το Κουβέιτ.


Τα μέσα ενημέρωσης του Κουβέιτ αναφέρουν πως ο ίδιος ο υπουργός μεταφορών επιλήφθηκε το θέματος και προχώρησε στην αφαίρεση της άδειας και του διπλώματος του πιλότου όταν αποκαλύφθηκε πως είχε κάνει "πάρτι" μέσα στο πιλοτήριο του με την διάσημη στο ανδρικό κοινό Chloe Mafia.

Παράλληλα, αναφέρεται πως έχει ξεκινήσει έρευνα για να αποδειχθεί αν ο πιλότος πετούσε το αεροπλάνο σε κατάσταση μέθης ή έχοντας πάρει άλλες ουσίες, καθώς το βίντεο που δόθηκε στην δημοσιότητα τον καταγράφει να καπνίζει.

Τα στοιχεία του πιλότου δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, ωστόσο ο ίδιος αυτοαποκαλείται άτακτο αγόρι, την ώρα που εξηγεί στη Mafia και την φίλη της τη λειτουργία των κουμπιών στο πιλοτήριο.

Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο η πρώην πορνοσταρ δήλωσε πως παρέμεινε στο πιλοτήριο καθ' όλη τη διάρκεια της πτήσης από το αεροδρόμιο του Χίθροου μέχρι τη Νέα Υόρκη. Ενώ επισήμανε πως κατά τη διάρκεια της παραμονής της εκεί είδε τον πιλότο να καπνίζει περισσότερα από 40 τσιγάρα, πράγμα που είναι παράνομο.

"Μας έδειχνε τι έκανε το κάθε κουμπί στο πιλοτήριο και μας έδωσε την άδεια να φορέσουμε το καπέλο του", ανέφερε μεταξύ άλλων η Chloe Mafia.


Πηγή: LadBible