ΣΙΝΕ

Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016

Απίστευτο βίντεο: Δείτε το κινέζικο όχημα με ισχύ ενός... σκύλου

Ένας Κινέζος βρήκε έναν μοναδικό τρόπο να κάνει τις μεταφορές του χρησιμοποιώντας ως κινητήρια δύναμη του καροτσιού του τον...
σκύλο του

Ένας απίστευτος Κινέζος βρήκε έναν μοναδικό τρόπο για να μετακινείται. Προφανώς ελλείψει αλόγου ή άλλου υποζυγίου, χρησιμοποίησε στην θέση τους ότι είχε πιο εύκαιρο: τον σκύλο του. Δεν σταμάτησε όμως μόνο εκεί, καθώς ο σκύλος θα έπρεπε να έχει ένα υποτυπώδες κίνητρο για να τραβήξει το αυτοσχέδιο καρότσι.

Ο εφευρετικός Κινέζος λοιπόν κρέμασε εμπρός στον σκύλο ένα κλουβί με μία κότα, με αποτέλεσμα το τετράποδο να προσπαθεί μονίμως να πιάσει το πτηνό, παράγοντας έτσι την απαραίτητη... κινητική ενέργεια για να προχωρά το καρότσι. Ο Κινέζος εφευρέτης εμφανίζεται περιχαρής στο βίντεο να κάνει την βόλτα του με το ισχύος ενός... σκύλου όχημά του,

Πάντως για τους φιλόζωους που θα βρουν το βίντεο «σκληρό», η αλήθεια είναι ότι αρκετές ράτσες σκυλιών (όπως για παράδειγμα τα ροτβάϊλερ) δημιουργήθηκαν ως ζώα εργασίας, και χρησιμοποιήθηκαν και ακόμα χρησιμοποιούνται σε αρκετές δυτικές χώρες για να κάνουν δουλειές -κυρίως αγροτικές- όταν δεν υπήρχαν άλλου είδους ζώα.

Αφήστε δε που στην συγκεκριμένη περίπτωση, ο σκύλος μάλλον θα πρέπει να θεωρείται τυχερός, αν αναλογιστούμε τις διεθνείς καταδίκες εναντίον της Κίνας για την συμπεριφορά των κατοίκων της απέναντι στα σκυλιά τα οποία αποτελούν εκλεκτό μεζέ για τους Κινέζους. Τουλάχιστον ο συγκεκριμένος, αν και σε μία ανοίκεια για τα δικά μας μάτια κατάσταση, μάλλον θα πρέπει να θεωρείται... προνομιούχος σε σχέση με όλα υπόλοιπα σκυλιά της Κίνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: