ΣΙΝΕ

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Λίγο πριν Πεθάνει την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, πόσταρε ΑΥΤΟ στο Facebook. Σήμερα όλος ο Πλανήτης, το διαβάζει…

Η νέα χρονιά φέρνει αίσθημα ελπίδας και αναγέννησης, είναι ένα διάστημα για νέα ξεκινήματα και ένα καλύτερο αύριο. Κάθε νέα χρονιά ελπίζουμε να...
καταφέρουμε νέους στόχους και ελπίδες.

Ο Matthew DeRemer είχε μια σπουδαία προοπτική για το 2016, μέχρι που ενεπλάκη σε ένα τρομερό δυστύχημα με τη μοτοσυκλέτα του, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του τη πρωτοχρονιά.

Στο άκουσμα των δυσάρεστων νέων, οι φίλοι του Matthew άρχισαν να μοιράζονται τη τελευταία του εμπνευσμένη δημοσίευση στο Facebook.



Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΕΓΡΑΦΕ:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟΥ 2015!!!! ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΛΟΓΙΣΤΩ ΟΣΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ, ΕΧΩ ΚΕΡΔΙΣΕΙ, Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ, ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΧΑΘΗΚΑΝ, ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΦΙΛΟΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ. ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΣΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ, Η ΠΙΣΤΗ ΜΟΥ (ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΙ) ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ (ΓΙΑ ΜΕΝΑ) ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΙ ΖΩΕΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ. ΚΟΙΤΑΖΩ ΠΙΣΩ ΣΤΟ 2015 ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΑ, ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΞΑΝΑΒΡΗΚΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ…ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ 2016, ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!

ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΑΠΟΨΕ, ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ.

Ο περίγυρος του συγκινήθηκε και από τα δυνατά του λόγια.

Το ατύχημα του Matthew συνέβη μερικές ώρες μετά την ελπιδοφόρα του δημοσίευση στο Facebook.

Ο Matthew υπηρέτησε ως πεζοναύτης στο Ιράκ και μόλις είχε βρει εργασία στον ιατρικό τομέα. Ήταν επίσης μέλος σε λέσχη μοτοσυκλέτας.

Το ατύχημα συνέβη το βράδυ της Πέμπτης στη πόλη Seminole της Φλόριντα.

Η αστυνομία δήλωσε ότι ο Matthew χτυπήθηκε από τον 59-χρόνο Steven Clarke, που ήταν υπό την επήρεια μέθης και οδηγούσε το αυτοκίνητό του, όταν χτύπησε την μοτοσυκλέτα του 31-χρόνου βετεράνου. Ο Matthew πέθανε στον τόπο του δυστυχήματος.

Ο Steven Clarke συνελήφθη και κατηγορείται με ανθρωποκτονία.


Οι φίλοι του Matthew συγκεντρώθηκαν για να πουν το τελευταίο αντίο την Κυριακή, λένε ότι άφησε μεγάλο αντίκτυπο στη σύντομη ζωή του.


Η ανάρτηση του Matthew έχει μοιραστεί πάνω από 1.000 φορές και θα συνεχίσει να συγκινεί τις ζωές των ανθρώπων που το συναντούν.

Credit: distractify.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: