ΣΙΝΕ

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

10 αθωες φωτογραφιες που θα σας αποδειξουν οτι εχετε ενα βρωμικο μυαλο…!

Το μυαλό μας είναι μερικά από τα πιο ισχυρά εργαλεία που έχουμε στο σώμα μας. Βλέπουμε τον κόσμο μέσα από το μυαλό μας και...
πώς ερμηνεύει αυτό που αντιλαμβάνονται τα μάτια μας. Έχει την ικανότητα να αλλάξει την προοπτική μας και τον κόσμο γύρω μας με μια ενιαία σκέψη.

Αλλά μερικές φορές το μυαλό μας έχει την ικανότητα να μας προδώσει και μας αναγκάζουν να δούμε κάτι που δεν είναι πραγματικά εκεί. Μπορείτε να μετρήσετε την αθωότητα του νου κάποιου δείχνοντάς τους μια εικόνα που έχει πολλαπλές σημασίες και προοπτικές. Αν δείτε το βρώμικο πράγματα πρώτα, και μετά το μυαλό τους είναι σίγουρα διαστρεβλώσει.

Όπως θα περάσουν από αυτές τις φωτογραφίες, σκεφτείτε τον εαυτό σας αν έχετε ή όχι ένα βρώμικο μυαλό. Αλλά τι ακριβώς προκαλεί ένα βρώμικο μυαλό; Θα μπορούσε να είναι επειδή είδαμε ώριμες ταινίες πολύ νέοι, ή έγινε εμμονή με τα βρώμικα πράγματα στη ζωή, όπως η πορνογραφία ή περισσότερο υλικό για ενηλίκους, επειδή ήμασταν προστατευμένη στην ανατροφή μας.

Μερικές φορές ο ανθρώπινος νους μπορεί να παραμείνει αθώος καθ “όλη τη διάρκεια ζωής του, ακόμα και μετά την απώλεια της παρθενίας, και δεν υπάρχει διαστροφή ή διαφθοράς παρούσα στη ζωή του ατόμου. Μήπως αυτό τους κάνει να βαρετή ή μήπως τους κάνει μία από τους τυχερούς; Λοιπόν, έχοντας ένα βρώμικο μυαλό κάνει τη ζωή λίγο πιο ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική!

Εδώ είναι μερικές φωτογραφίες που θα βάλει το μυαλό σας σε δοκιμασία και να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε αν ή όχι το μυαλό σας είναι πράγματι βρώμικο. Είναι ένα πράγμα να διακηρύξει ότι είστε καταστραφεί, αυτό είναι ένα άλλο πράγμα, όταν δεν μπορείτε να δείτε το δάσος για τα δέντρα.

tellyouall.com