ΣΙΝΕ

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

10 περίεργα πράγματα στα οποία έχουν ξοδέψει τα χρήματα τους νικητές του λαχείου!

Μερικοί άνθρωποι δεν εκτιμούν την τύχη τους!

#1 Ο Robert Erb ξόδεψε το 2012 25 εκ. δολάρια για τη νομιμοποίηση της μαριχουάνας στην πολιτεία που μένει.

#2 Η Evelyn Adams έχει κερδίσει δύο φορές το λαχείο και έχει πάρει συνολικά 6 εκ. δολάρια. Τα ξόδεψε όλα στο καζίνο και τώρα ζει σε τροχόσπιτο.


#3 Ο Άγγλος Michael Carroll ξόδεψε 15,8 εκ. λίρες με ταχύτητα φωτός. Ναρκωτικά και πολλά υπερπολυτελή αμάξια τον οδήγησαν να πουλήσει τελικά την έπαυλη που είχε αγοράσει.

#4 Gloria Mackenzie κέρδισε 590 εκ. δολάρια και δώρισε κάποια απ’αυτά στο… παλιό της σχολείο.


#5 Η Vivian Nicholson κέρδισε το λαχείο στην Αγγλία το 1961. Ξόδεψε σχεδόν όλη της την περιουσία σε φορέματα γνωστών οίκων μόδας και δήλωσε πτώχευση τέσσερα χρόνια μετά.

#6 Ο Jonathan Vargas ξόδεψε τα 35 εκ. δολάρια που κέρδισε για να αγοράσει σπίτι για τη μαμά του και για… το προσωπικό του ρινγκ διοργάνωσης αγώνων που θα μεταδίδονταν απ’την τηλεόραση. Όλα στους αγώνες ήταν ροζ, συμμετείχαν μόνο γυναίκες και φυσικά το εγχείρημα του απέτυχε.

#7 Η Janite Lee από την Κορέα κέρδισε 18 εκ. δολάρια στο λαχείο. Έδωσε όλα της τα χρήματα σε εκπαιδευτικά προγράμματα και φιλανθρωπίες.

#8 Η Suzanne Mullins Κέρδισε το λαχείο στην Αμερική και αποφάσισε να πάρει ένα τεράστιο δάνειο. Τα χρέη του δανείου αυξάνονταν και τελικά έδωσε όλα όσα κέρδισε και συνέχισε να χρωστάει.


#9 Ο John Kutey κέρδισε μαζί με άλλους 5 ανθρώπους το λαχείο το 2011 που έδινε 319 εκ. δολάρια. Ξόδεψε μέρος του μεριδίου του στην κατασκευή ενός χώρου ψυχαγωγίας με πισίνα και δώρισε τα υπόλοιπα σε ένα πάρκο με νεροτσουλίθρες στην Νέα Υόρκη.

#10 O Gerald Muswagon κέρδισε το τζακποτ στο λαχείο το 1998 και πήρε 10 εκ. δολάρια. Τα ξόδεψε όλα πάρα πολύ γρήγορα σε μεγάλα πάρτι που διοργάνωνε.

topnews.gr