ΣΙΝΕ

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Χαμός σε φυλακή της Βιέννης με τον Ιρακινό που βίασε 10χρονο σε πισίνα

Σοκ σε ολόκληρη την Αυστρία είχε δημιουργήσει η αποκάλυψη της αστυνομίας ότι τον Δεκέμβριο ένας 20χρονος Ιρακινός βίασε μέσα σε δωμάτιο, στην...
δημόσια πισίνα Theresienbad της Βιέννης, έναν 10χρονο μαθητή.

Ο Ιρακινός ταξίδεψε στην αυστριακή πρωτεύουσα, μέσω της βαλκανικής οδού, στις 5 Σεπτεμβρίου και είχε καταθέσει αίτηση χορήγησης ασύλου.

Μετά την αποτρόπαια πράξη του ο Ιρακινός, του οποίου έγινε γνωστό μόνο το μικρό του όνομα Amir A., συνελήφθη και δήλωσε στην αστυνομία ότι είχε «επείγουσα ανάγκη» για να κάνει σεξ επειδή έλειπε επί μήνες από το Ιράκ, όπου είχε αφήσει πίσω του την σύζυγό του και τα παιδιά του.



Ο βιαστής συνελήφθη και φυλακίστηκε με την κατηγορία του βιασμού και της σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου στην φυλακή Josephstadt της αυστριακής πρωτεύουσας, αλλά, σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματούχων του σωφρονιστικού ιδρύματος στον αυστριακό Τύπο, ο βιαστής έχει γίνει στόχος από τους υπόλοιπους κρατούμενους και υπό τον φόβο ότι θα μπορούσε να του κάνουν «κακό» κρατείται στην απομόνωση.

Πηγή της αστυνομίας δήλωσε στον Τύπο ότι οι υπόλοιποι κρατούμενοι μισούν τον Ιρακινό βιαστή για την πράξη του και τώρα εκείνος αποτελεί «στόχο» για τους συγκρατούμενούς του.

Σπαρακτικές ήταν οι δηλώσεις της μητέρας του 10χρονου μαθητή, αμέσως μετά την σύλληψη του βιαστή. Η 43χρονη γυναίκα, που μεγαλώνει μόνη τα παιδιά της, ανέφερε ότι έφθασε από την Σερβία την δεκαετία του '90 στην Αυστρία και ως μετανάστρια και η ίδια, συμβούλευε τα παιδιά της να σέβονται τους μετανάστες και τους πρόσφυγες. Η μητέρα του θύματος δήλωσε τώρα μετανιωμένη για τις συμβουλές που είχε δώσει στα παιδιά της και ευχήθηκε ο βιαστής να φυλακιστεί το γρηγορότερο επειδή «γνωρίζει πώς συμπεριφέρονται στους βιαστές οι υπόλοιποι κρατούμενοι».

Η ίδια αποκάλυψε στον αυστριακό Τύπο ότι ο γιος της δεν κοιμάται τις νύχτες, παρά μόνο αν πάρει αντικαταθλιπτικά χάπια, ενώ το παιδί κλαίει κρυφά για να μην το δει η μητέρα του.

Έκπληξη προκαλεί το γεγονός ότι, μετά το τραγικό περιστατικό, ενώ το 10χρονο αγόρι κατήγγειλε τον βιασμό του σε ναυαγοσώστη, ο οποίος κάλεσε την αστυνομία, ο 20χρονος Ιρακινός είχε πάει στον βατήρα της πισίνας για να κάνει βουτιές!