ΣΙΝΕ

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Μαρτυρία «καίει» την μάνα του Κωστή Πολύζου: Η επίσκεψη στην τράπεζα 11 ημέρες μετά τη δολοφονία

Σημαντικά στοιχεί για την υπόθεση δολοφονίας του Κωστή Πολύζου που σόκαρε το πανελλήνιο προσέφερε η μαρτυρία ενός... άνδρα για τα όσα είχαν γίνει 11 ημέρες πριν το έγκλημα. 

Μάρτυρας «κλειδί» είδε τον 23χρονο να μπαίνει σε υποκατάστημα τράπεζας, συνοδευόμενος από τη μητέρα του. Ο πατριός του, όπως κατέθεσαν, είχε μείνει απ' έξω. Η μητέρα έμοιαζε ψύχραιμη, ευδιάθετη, όμως το 23χρονο παληκάρι, λένε, έμοιαζε να κάθεται σε «αναμμένα κάρβουνα», γράφει η «Espresso».
Το δημοσίευμα αναφέρει ότι πολλοί είναι εκείνοι που λένε ότι δεν ήταν μόνο το δάνειο των 250.000 που τον «έκαιγε». Λένε ότι η μητέρα και ο πατριός του είχαν καταφέρει να τον χρεώσουν με πολλά χρήματα και εκείνος ανησυχούσε. Το είπε σε μάρτυρα που έχει καταθέσει για τη συνομιλία που είχε μαζί του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Κωστής Πολύζος του είχε εκμυστηρευτεί: «Οι τράπεζες με κυνηγάνε, η εφορία, χρωστάω ΦΠΑ και η μάνα μου λέει ότι δεν χρωστάω τίποτα. Ποιος μου λέει ψέμματα. Η μητέρα μου;». 

Πάντως, στο δημοσίευμα αναφέρεται ακόμη ότι η συμπεριφορά του ζευγαριού που συνελήφθη για το φόνο του άτυχου 23χρονου, ακόμη και σήμερα, προκαλεί ερωτηματικά. Η Δέσποινα Κουτσέγκου και ο σύζυγός της Χρήστος Ντίος στέκονταν όρθιοι στα διπλανά κελιά όπου είχαν τοποθετηθεί κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου, ενώ έμοιαζαν να νοιάζονται για το πότε θα κάνουν μπάνιο ή θα φάνε. Δεν έλεγαν κάτι, λένε άνθρωποι που ήταν μαζί τους, εκείνες τις στιγμές. Δεν έδειχναν καν να τους απασχολεί η βαρύτατη κατηγορία.

iefimerida.gr